Proslavljeni srpski glumac Svetislav Bule Goncić već skoro 40 godina voli jednu Gordanu, ali mnogi nemaju predstavu o kojoj je ženi reč.

Dramaturg Kulturnog centra Beograda Gordana Goncić puno puta se našla pred kamerama i nebrojeno puta je bila pozvana da govori o temama koje se tiču kulture i dramaturgije, ali nikada nije isticala za koga je udata.

Za Buleta se udala pre 32 godine, a pre toga su se zabavljali oko 5 godina. Tokom braka dobili su dve ćerke, Aleksandru i Isidoru, koja je postala pozorišna rediteljka.

Pre svega, Gordana je žena posvećena porodici i kući, a na Instagramu često deli fotografije povrća koje sama sadi u svojoj bašti. Zbog svega što je u životu postigla i zbog posvećenosti njemu i ćerkama, Bule za svoju suprugu ima samo najlepše reči.

"Zajedno smo već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti. Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili, što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška", rekao je glumac jednom prilikom.

Pogledajte i ko je Ana, žena koju Dejan Stanković godinama ludo voli.

BONUS VIDEO

MOJA SUPRUGA JE IZDRŽALA ŠTO NE BI NI JEDNA ŽENA! Alen Islamović progovorio o odnosima sa suprugom i o Tifinim ŽIVOTNIM "NAVIKAMA" Kurir teleivizija

Tekst: Lepa&srećna / B.S.