Jedan od najuspešnijih sportista sa naših prostora, Dejan Stanković, ovih dana je u žiži interesovanja medija zbog bolesti sina, o kojoj javnosti nije poznato ništa, osim da je Stefan Stanković na bolničkom lečenju u Italiji. Bivši fudbaler i sadašnji fudbalski trener otkazao je sve zakazane utakmice i doputovao u Milano, kako bi bio uz najstarijeg sina.

Fudbalski as i dalje krije o čemu se radi, nije poznato ni da li se mladom Stefanu, nekadašnjem mladom reprezentativcu Srbije i kadetu Intera, uopšte bolje, a poruke podrške stižu iz svih krajeva sveta.

Međutim, najveća podrška Dekiju, kao i njihovom sinu Stefanu, svakako je Ana, stub porodice Stanković, posvećena majka i supruga koju Stanković stalno hvali i naziva najvećom ljubavlju svog života.

View this post on Instagram

A post shared by @dejanstankovic

Ove godine bračni par Ana i Dejan Stanković proslaviće 24. godišnjicu srećnog braka. Zavoleli su se kada su bili veoma mladi - Dejan je imao 19 godina - a legendarni fudbaler je naziva "potezom svoje karijere".

"Rekao sam da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada", ponosno je istakao Stanković u jednom intervjuu.

View this post on Instagram

A post shared by @dejanstankovic

Iako joj je suprug svetski poznat, Ana ne voli medijsko eksporniranje, već je posvećena porodici i kući. Nakon Stefana, rodila je Dejanu sinove Aleksandra i Filipa, koji se takođe bave fudbalom.

"Njena smirenost, i mir koji imam s njom, to ne može da se opiše. Ona je uspela svoj mir da prenese i na mene i na sinove. Uvek mi na divan način predoči stvari koje ja nisam video", govorio je Deki o supruzi Ani.

Saznajte i ko je supruga 20 godina mlađa supruga Mikija Manojlovića.

BONUS VIDEO

MOJA SUPRUGA JE IZDRŽALA ŠTO NE BI NI JEDNA ŽENA! Alen Islamović progovorio o odnosima sa suprugom i o Tifinim ŽIVOTNIM "NAVIKAMA" Kurir teleivizija

Tekst: Lepa&srećna / B.S.