Bivši dečko britanske princeze Beatris, Paulo Luico (41) pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Majamiju. Sumnja se da je uzrok smrti predoziranje drogom. Šuška se kako je ova tragična vest veoma teško pala princezi, koja se zabavljala sa Luicom kada je imala 17, a on 24 godine.

Osim sa drogom, priča se da je Luico imao problema i sa kockom, zbog koje je napravio ogromne dugove kod zelenaša.

paolo luico 0223590739.jpg
Profimedia 

"Paolu ne ide baš sjajno u životu. Počeo je prvo da uzima neke lekove, a onda je prešao na kokain i još teže droge. Živeo je mnogo brzo i svi smo se plašili da će ga to sustići na najgori način", ispričao je Luicov prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman.

Problematična prošlost Paola Luica počinje još 2002. godine, kada je optužen za ubistvo iz nehata kolege na fakultetu sa kojim je studirao. Mladić je stradao od povreda dobijenih u tuči sa Luicom. Optužba je kasnije preinačena u napad, te je Luico osuđen na kaznu društveno-korisnog rada u trajanju od tri godine.

paolo luico 0223590722.jpg
Profimedia 

2005. godine Luico preko zajedničkih prijatelja upoznaje princezu Beatris, sa kojom je bio u tajnoj vezi oko godinu dana. Međutim, kada je njihova veza otkrivena i našla se u žiži interesovanja medija, isplivali su detalji ubistva studenta za koje je Luico bio optužen, što princezi nikako nije prijalo. Uprkos tome, i razlici od 7 godina, Sara Ferguson i princ Endrju, roditelji princeze Beatris, podržavali su njihovu vezu.

Paolo je sa njima išao na zimovanje u Švajcarsku i na brojne druge odmore, ali je 2007. ozbiljno osramotio kraljevsku porodicu, kada je javno tvrdio kako je pušio marihuanu pred Beatris i njenom sestrom Judžin, kao i njihovom majkom Sarom.

Potomci kraljice Elizabete
Profimedia 

Uprkos svemu, Beatris ga je volela i imala je u planu da ga upozna sa pokojnom kraljicom Elizabetom, ali na kraju su njegove priče kako ju je varao presudile njihovoj romansi.

Beatris se slomljenog srca vratila u London, a Paulo je nastavio da vodi život pun skandala i poroka. Princeza Beatris danas ima 35 godina i udata je za Eduarda Mapelija Mocija, kojem je 2021. godine rodila ćerku.

Pročitajte i zašto je sveštenik ubio pobožnu misicu.

BONUS VIDEO

DROGA IZ KINE UBILA 100.000 AMERIKANACA! Fentanil došao na Balkan: Ovo su za medije poručili iz kancelarije za borbu protiv droge Kurir televizija

Tekst: Lepa&srećna / B.S.