Dejan Stanković imao je sreću da svoju srodnu dušu sretne kada je imao tek 19 godina. U Anu Aćimović se zaljubio na prvi pogled, ali njegov nekadašnji saigrač Milenko Aćimović nije bio time oduševljen.

"Zaljubio sam se čim sam je video. Osetio sam da je to to, a kad sam rekao njenom bratu, zamalo me nije udario. Zasta verujem da bez Ane ne bih bio ovakav. Jednostavno, ne bih se kompletirao", ispričao je jednom prilikom Dejan koji je uz suprugu sazrevao.

"Nju ne zanimaju javni život i popularnost. S Anom mi se desila ljubav na prvi pogled, odmah sam se zaljubio u nju, čim sam je video. Odmalena smo skupa, imao sam devetnaest godina kada smo počeli vezu. Zajedno smo otišli u Rim, gde sam igrao za 'Lacio', skupa smo odrastali, sticali sva životna iskustva i osnovali porodicu. Sve smo sami stvorili, čime se ponosim", rekao je Stanković koji se sa Anom venčao 2000. godine.

Ljubavna priča Dejana i Ane Stanković
Profimedia 


"Nedavno sam rekao da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada", rekao je Stanković svojevremno za magazin "Gloria".

 Roditelji su tri sina: Stefana, Filipa i Aleksandra koji su krenuli očevim stopama.

"Sinovi su počeli da treniraju fudbal kada su imali pet-šest godina. Najvažnije je da su se zabavljali baš kao što to i sada čine. Stefan je izašao iz te priče, a Filip i Aleksandar su na dobrom fudbalskom putu", rekao je Stanković.

Ljubavna priča Dejana i Ane Stanković
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Dejan Stanković čestitao Kuriru 20. rođendan: Nastavite jako, hrabro i uspešno! Kurir