Obuća se brzo prlja ako je nosite svakodnevno, pogotovo svetle boje i bela. Koje god da imate, potrebno im je pružiti posebnu negu kako bi vam što duže trajale. Znamo da je najlakši način da ih stavite u mašinu za pranje veša, ali često takvo pranje može da ih ošteti, a vi da se tako pozdravite za omiljenim parom obuće. Zato vam preporučujemo bolji način, a sve što vam je za to potrebno jeste sredstvo za čišćenje cipela!

1. Sredstvo_za_čišćenje_cipela.jpg
Promo 

White shoe cleaning cream je svestrana pasta za čišćenje obuće koja pruža efikasno održavanje i čišćenje obuće.

Sa svojim neto sadržajem od 260 grama, dolazi u praktičnoj bočici i ima čvrstu pastu kao oblik.
• Brisanje mrlja bez pranja: Nežno obrišite i brzo uklonite sve vrste tvrdokornih mrlja – čišćenje i održavanje u jednom koraku.
• Duboko prodiranje u gornji deo obuće: Koristi surfaktante i biološke enzime za razgradnju mrlja i pruža temeljno čišćenje.
• Mala bela krema za čišćenje cipela: Osim što čisti, ima osvežavajući miris i ostavlja prijatan miris nakon upotrebe, pri čemu ne oštećuje materijal obuće i ne iritira kožu ruku.
• Uklanja prljavštinu i posvetljuje: Dualni faktor zaštite stvara izolacioni film na gornjem delu obuće nakon čišćenja, efikasno izolujući prašinu i mrlje.
• Biljni faktori: Duboko prodiru u unutrašnjost vlakana, razgrađujući tvrdokorne mrlje i pružajući sveobuhvatno čišćenje.

U pakovanju dolazi jedna tuba sredstva za čišćenje cipela, pružajući vam jednostavan i efikasan način održavanja i čišćenja vaše obuće kod kuće.

Za blistavu obuću OVDE poručite ovo fenomenalno sredstvo za čišćenje po ceni od 1.190 rsd ili pozovite broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.