"Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa." Ovim rečima Nikola Đuričko opisuje svoju suprugu Ljiljanu kojoj može da zahvali što se uspešno oprobao i u Americi.

"Mnogo puta sam rekao, bez moje Ljilje ništa se ne bi desilo. Ja sam stidljiv i veoma lenj, ali imam puno ideja. Ona je negde pročitala, ili izmislila, da je svaka neostvarena ideja zapravo halucinacija i džaba vam najbolja ideja ako je ne ostvarite ili bar pokušate da je ostvarite.

Igre, knjiga i stend-ap koji sam osmislio dugo su bile stvari koje su stajale na policama, projekti koji su čekali da se nekad nešto dogodi. Bez njene inicijative sigurno bi još bili na policama", ispričao je jednom prilikom Nikola Đuričko.

nikola djuricko i zena ljiljana
ATA / Antonio Ahel 

Glumac kaže da njegova supruga vodi glavnu reč u kući i da brine o svemu. U šali kaže da on samo "dobija komande i radi". "Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva", kaže Đuričko.

nikola djuricko i zena ljiljana
ATA / Antonio Ahel 

Njegov recept za srećan brak je važan za sve. "Venčali smo se jer nam je bilo lepše kad smo zajedno. Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo zajedno", kaže glumac.

BONUS VIDEO:

Amerikanka o venčanjima na Balkanu TikTok/ellieandsenci

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.