Opra Vinfri je napunila 70 godina u januaru i kaže da je brine samo jedna stvar u životu - njeno zdravlje.

"Ne bojim se smrti, ne živim u strahu, ali sam usredsređena na zdrav način života", kaže slavna voditeljka u intervjuu za magazin "Pipl". "Svi koji se bliže ovoj fazi života treba da stave zdravlje na prvo mesto. Svesna sam da mogu da umrem u svakom trenutku", tvrdi Opra.

Prošlog meseca, ona je progovorila i o svojoj borbi sa gojaznošću i tome kako je hrana suviše dugo bila glavna u njenom životu. Međutim, gledaoci su loše reagovali na njenu ispovest u specijalnoj emisiji o mršavljenju.

Priznala je da je uzela lek protiv gojaznosti, ali nije rekla o kom leku je tačno reč. Ipak, publika je smatrala da time promoviše farmaceutsku industriju.

opra vinfri 0837207694-min.jpg
Profimedia 

"Punih 25 godina su se svi sprdali na račun moje težine, bio je to nacionalni sport", kazala je Opra boreći se sa suzama. "Kad sam dobila ovaj lek, konačno sam prestala da opsesivno mislim o hrani. Pitanje o tome šta ću sledeće da jedem prestalo je bude glavno u mojoj glavi."

Opra tvrdi da je, sve do momenta kad je počela da uzima lek, verovala kako drugi ljudi, koji ne moraju da drže dijete, imaju veću snagu volje od nje. "Tek sada sam shvatila da oni o hrani uopšte i ne misle", objasnila je voditeljka. "Baš kao ni ja sada".

opra vinfri 0828974958-min.jpg
Profimedia 

Ona je, takođe, istakla da uzimanje leka nije jedini razlog zbog kojeg je uspela da smrša više od 20 kilograma. "Svakog dana pešačim, ne jedem ništa posle 16h i pijem 2,5 litra vode dnevno. Dakle, nije to samo lek, skidanje kilograma je pitanje više faktora. Da nije toga, kod mene lek ne bi delovao", naglasila je Opra.

opra vinfri 0835097847-min.jpg
Profimedia 

"Srećna sam što je, za mog života, medicinski odobren lek kojim se može regulisati telesna težina. Za mene je to olakšanje, pravi dar, a ne nešto što treba da krijem ili zbog čega treba da me ismevaju", kaže Opra. Pročitajte i kako deluje Ozempik i pogledajte više Oprinih slika u galeriji.

Profimedia CBS, Profimedia Slavna voditeljka konačno ne mora više na dijetu.

 BONUS VIDEO:

U TURSKOJ SU AGRESIVNI I SUMNJIVI! Učiteljica koja je pobedila gojaznost: Kao da idete na kozmetički tretman, a ne DA VAS OTVARAJU kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.