Ceo svet ovih dana bruji o britanskoj kraljevskoj poprodici. Svi se pitaju šta se dešava sa princezom Kejt, da li je oporavak nakon operacije abdomena, koja je obavljena u januaru, zaista jedini razlog njene potpune medijske ilegale ili se u pozadini krije još nešto.

Kraljevska palata odbija da otkrije bilo kakav detalj vezan za princezu, osim šture informacije da se "dobro oporavlja". Osim njenog zdravlja, najvrelija tema u tablidima trenutno je i njen odnos sa suprugom princem Vilijamom, koji je izostankom sa jedne kraljevske dužnost dodatno podgrejao priče o problemima u palati.

kejt midlton i princ vilijam 0823579128-min.jpg
Profimedia 

Kontroverzna montirana fotografija Kejt i njeno troje dece, kao i stara, reciklirana fotografija princeze u automobilu dodatno je raspirila sumnje u mir u kraljevskoj porodici, a ponovo je aktuelna i priča o prinčevoj aferi sa markizom od Čolmondelija.

Sara Rouz Hanburi, markiza od Čolmondelija, jedna je od osoba najbližih Vilijamu i Kejt - toliko bliska da je bila pozvana na krunisanje kralja Čarlsa, a prisustvovala je i memorijalnoj službi u čast pokojnog princa Filipa i sahrani kraljice Elizabete. Njen sin Lord Oliver (13) je na ceremonijalnoj poziciji "Časna stranica" u Kraljevskom domu, uz princa Džordža, prvog naslednika princa Vilijama.

Ko je zapravo ova žena?

Rouz Hanburi se udala za 23 godine starijeg Dejvida, sedmog po redu markiza od Čolmondelija 2009. godine, samo dan nakon što su objavili veridbu. Pre toga su se zabavljali pet godina, a potom se zakleli na večnu ljubav na intimnoj ceremoniji u Londonu.

sara rouz hanberi (1).jpg
Profimedia 

Par živi na raskošnom imanju u Norfolku, blizu jedne od rezidencija u vlasništvu Kejt i Vilijama. Markiza je Dejvidu rodila troje dece, blizance Olivera Timotija i Aleksandra Hjua (13) i ćerku Ajris Marinu (7).

Pre udaje za Dejvida, Rouz se bavila modelingom, a bila je zaposlena i kao istraživač u Parlamentu, pri konzervativnoj stranci.

Markiza Sara Rouz je na čelu jednog od sedam domova za podršku teško bolesnoj deci, dok je na čelu svih 7 princeza Kejt. Njena baka bila je jedna od deveruša na venčanju kraljice Elizabete, te je Rouzin život još pre rođenja bio povezan sa britanskom kraljevskom porodicom.

sara rouz hanberi i kejt midlton.jpg
Profimedia 

Nakon svih skandala, kroz britanske tabloide provlače se informacije kako je Kejt navodno viđena u kupovini sa princem Vilijamom, ali nema fotografija koje bi to dokazale, navodno zbog zahteva kraljevskog para za malo privatnosti.

Sa druge strane, neki izvori pišu kako je princeza viđena veoma tužna i kako njen izgled i sudbina sve više podsećaju na tragičnu priču njene pokojne sverkve, princeze Dajane.

A zašto se Megan Markl baš sada vraća na društvene mreže?

BONUS VIDEO

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt? Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / B.S.