Za sve ljubitelje romanse sa mnogo uzbuđenja i zabave u svetu nestašnih vojvoda i vojvotkinja Vulkan izdavaštvo je objavilo istorijsko-ljubavni roman Usamljeni kapetan autorke Alekse Aston.

U središtu priče je Majls Notli, koji se vraća kući kao novi vojvoda od Vinsloua, nakon što je prognan pod optužbom da je, kad mu je bilo deset godina, slučajno ubio svog mlađeg brata. Nakon smrti starijeg brata, Majls se obreo u nepoznatim vodama: ne zna kako da upravlja imanjem, a još manje da bude vojvoda. Sve dok ne upozna intrigantnu mladu ženu.

Emeri Dženson je pre deset godina došla u Vajldvud sa roditeljima, unajmljenim da budu upravnik imanja i kućepaziteljka. Kako je um njenog oca slabio, ona je preuzimala sve više odgovornosti i sada vodi seoski posed. Kad se pojavi novi vojvoda, ona planira da sakrije slabosti svog oca, verujući da se vojvoda od Vinsloua neće dugo zadržati pošto je sezona u punom jeku, a on će morati da potraži nevestu i osigura naslednika.

Ali Majls ne ide nikuda. Očaran je ne samo Emerinim šarmom i samopouzdanjem već i njenim veštinama da od Vajldvuda napravi profitabilno imanje. Majls odlučuje da samo ona može da postane njegova vojvotkinja – i spreman je za taj izazov, da ubedi ovu iskrenu lepoticu da oboje mogu biti pobednici.

„Prelepo napisano, sa dopadljivim likovima. Radujem se ostalim knjigama iz serijala.“ – NetGallery

Nagrađivana autorka bestselera Aleksa Aston u svojim istorijskim romansama koristi istoriju kao pozadinu dok svoje likove smešta u neobične okolnosti, gde njihova intenzivna međusobna privlačnost prerasta u dragoceni dar ljubavi. Rođena Teksašanka, Aleksa živi sa svojim suprugom u predgrađu Dalasa, gde svako jutro šeta, jede mnogo crne čokolade i smišlja priče.

Ukoliko uživate u naslovima Eloize Džejms i Dženike Koen, knjiga Alekse Aston je pravi izbor za vas.

Prva knjiga iz serijala Dukes Done Wrong Usamljeni kapetan dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.