Megan Markl, koja je ugasila Instagram profil kad je pristala da se uda za princa Harija i godinama održavala to obećanje dato kraljevskoj porodici, odlučila je da se juče vrati na ovu društvenu mrežu. Javnost je zapanjena činjenicom da je za lansiranje svog novog Instagram profila, ona odabrala - najblaže rečeno - neobičan tajming.

"Užasno", "Grozno", "Ovo nije slučajno"... samo su neki od naslova koji su od sinoć na prvim stranama. Megan je pokrenula novi biznis i to objavila samo par sati pre nego što je održana svečanost u čast sećanja na Lejdi Di.

Dugo je već bilo poznato da će princ Vilijam sinoć doći u Muzej nauke u Londonu, gde je planirano da uruči nagrade iz Dijaninog legata. i Da sve bude još delikatnije, ceremoniji je trebalo da - virtuelno - učestvuje i njegov brat.

princ vilijam 0856859793-min.jpg
Profimedia 

Umesto da veče protekne u svečanom tonu, uz pijetet prema pokojnoj majci Vilijama i Harija, ono je ostalo u senci nečuvenih poteza bračnog para Saseks.

Prvo se pojavio novi Meganin profil na Instagramu, posvećen luksuznom životnom stilu - ideja je, kako podrugljivo pišu britanski mediji, da se "prodaju skupe šerpe i kuva džem". Otprilike, nešto u stilu Marte Stjuart, samo što novi lajfstajl sajt vodi Megan, grofica od Saseksa, kako se potpisala. 

megan markl novi instagram.jpg
Instagram / american. riviera.orchard 

Istog dana Hari i Megan su imali još jednu šokantnu vest. Dok je princ Vilijam još bio na skupu povodom Dajaninog legata, njegov mlađi brat sa suprugom je u Americi objavio kako i oni osnivaju fond za nagrade, ali sa imenom svog sina Arčija.

"Godinama već možemo da predvidimo samo jedno - da će to dvoje koristiti svaku priliku da svoje informacije plasiraju na najbolji način. Oni ne biraju ovakav tajming slučajno", kaže jedan od komentatora Ričard Ficvilijam za Dejli Mejl.

megan markl 0805571688-min.jpg
Profimedia 

Posle izazovnih događaja u kraljevskoj porodici, dijagnoze kralja Čarlsa koji se povukao iz javnosti i bori se protiv opake bolesti, operacije Kejt Midlton i njenog novog problema sa porodičnom fotografijom koju su agencije odbacile kao "fotošop", opšte je mišljenje da su Hari i Megan baš mogli i da se uzdrže od objavljivanja svojih vesti u ovom trenutku. Nekoliko dana razlike ne bi predstavljalo problem za prodaju skupocenih šerpi, samo što onda ne bi imali ovako dobru priliku za besplatan publicitet. Pročitajte i šta je rumunska proročica najavila princezi Dajani.

BONUS VIDEO:

Megan Markl Tiktok/suitsarmy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.