Jelena Karleuša je izbrisala sa svog Instagrama sve stare slike uoči objavljivanja novog albuma. Tako su nestali i znaci sećanja na njenu majku Divnu s kojom je pevačica gajila nežan odnos i imala snažnu vezu.

Danas je osvanula prva nova slika kojom je Jelena obeležila svoj rođendan, na sebi svojstven način.

Odlučila je da obiđe majčin grob i ukrasi ga ružama i ljiljanima, a posebnu pažnju izaziva to što uz "srce" od cveća dodala i tri odvojena buketa. Kako je cvetnim aranžmanima dodala i tri figurice anđela, verovatno time naglašava kako uspomenu ne neguje sama, već sa svoje dve ćerke, Nikom i Atinom.

divna karleusa grob-min.jpg
Instagram / karleusastar 

Pored Jeleninog rođendana 17. avgusta, još dva srećna datuma su posebno važna za Jelenu - mamin rođendan, 21. januara i 26. april kad je objavila svoj prvi album.

I za njega je imala majčinu nesebičnu podršku. Za njenu prvu ploču, Divna je pozajmila novac kako bi ispunila ćerki san.

"Verovala je i nije pogrešila. Za prva TV pojavljivanja nisam imala ni šta da obučem, nisam imala ni za čarape… ali sam bila odlučna u nameri da poletim i uspem", napisala je Jelena. "Nisam sumnjala ni jedan sekund u to. Koliko borbe, muke, napada, nepravde, bola, suza, rušenja, padanja i ustajanja… ", napisala je jednom prilikom.

Jelena Karleuša objavila fotografiju sa majkom
Instagram/Jelena Karleusa 

Trojka je za Jelenu i magičan broj, pa se trudi da ga uvek obeleži na neki način.

"Uvek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, terala Duška da nosi broj 3 na dresu jer sam smatrala da donosi sreću, nameštala broj 3 u svakoj životnoj situaciji itd itd. A onda… " Divna je umrla na dan 3. marta, a sahranjena je na parceli 1/33.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

KARLEUŠA PORUČUJE: OČEKUJTE SMAK SVETA! Izlazi joj novi album koji je koštao ČITAVO BOGATSTVO, pojavljuje se u svemirskom brodu?! Kurir teleivizija