Parfemi su kompleksne mirisne kompozicije koje se sastoje od različitih aroma i esencija. Njihova svrha nije da samo pruže prijatan miris, već i da izražava vaš lični stil, raspoloženje ili čak i da ispriča neku priču. Osim estetskog užitka, parfemi često imaju emocionalni i psihološki uticaj, igrajući važnu ulogu u doživljaju pojedinca. Oseti snagu mirisa i izaberi parfem koji će baš vas izdvojiti iz mase i učiniti vaš svaki dan posebnim!

MANOARD ORANGE DIVINE ženski parfem

057_600.jpg
Promo 

Orange Divine parfem inspirisan je savršenstvom kristala. Nežan je kao dodir cvetnih latica. Ovaj svetlucavi miris hvata suštinu mat cveća. U visokim notama su mirisi bambusa i egzotično azijsko voće Nashi koje ima veoma originalnu i specifičnu svežu aromu, sličnu i jabuci i kruški. U srcu vladaju meke i ženstvene note cveta lotosa, dok osnova donosi elegantne drvene note. 

Poručite ga OVDE po ceni od 460 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

MANOARD GREEN STRIKE muški parfem

060_600.jpg
Promo 

Green Strike je muški miris slobode, pun vetra i vode. Kompozicija je izgrađena od savršenog sklada slatkih i slanih nota morske vode i nijansi sunčane topline na vašoj koži. Miris je pun užarenog mediteranskog sunca. Gorki citrusi sa aromatičnim nijansama ruzmarina prepliću se sa slanim, morskim nijansama i bistrim hedionom. Oštre note začina ublažene su drvenom bazom sa toplim, mošusnim tragom.

Po ceni od 460 rsd možete ga poručiti OVDE ili pozivom na 011/4420-502.

MANOARD APPEAL – BODY MIST

044_600.jpg
Promo 

MANOARD APPEAL body mist je voćno-cvetni miris koji sadrži note sveže jabuke i cveta Saguaro. Ova osvežavajuća formula je idealna za mešanje sa drugim mirisima kako biste kreirali svoj sopstveni miris. MANOARD APPEAL body mist pravo je cvetno – voćno osveženje.

OVDE ga možete poručiti po ceni od 720 rsd ili pozivom na 011/4420-502.

MANOARD BLUE BODY MIST ZA MUŠKARCE

081_600.jpg
Promo 

MANOARD BLUE body mist za muškarce je sportski i muževni miris sa svežim citrusnim notama, toplim drvenim tonovima i nagoveštajem svežeg jasmina. Morski akordi dodaju svežu čistu aromu ovom mirisu. MANOARD M body mist za muškarce daje energiju, dugotrajan je i savršen je miris za aktivne muškarce na otvorenom. Takođe predstavlja miris pobede i suštinu heroja. Snaga, hrabrost i pobeda destilovani u hrabru mešavinu svežine i toplote. 

Po ceni od 780 rsd poručite ovaj mist OVDE ili pozovite 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

MANOARD SUNSET ženski parfem

070_600.jpg
Promo 

Zalazak sunca je miris ljubavi! Oda najčistijim osećanjima, to je izjava prve ljubavi, strastvene, mlade i eksplozivne ljubavi. Miris je strela ljubavi koju niko ne može zaboraviti. Zalazak sunca kombinuje živahne note cveća i voća. Gornje note ružičastog grejpfruta, narandže i kremaste mandarine u skladu sa notama jasmina i sveže breskve. Njegove glavne note opijaju čula pre nego što se prepuste slastnosti vanile. Savršen miris za ludu romansu! 

Poručite ga jednim klikom OVDE po ceni od 780 rsd ili pozovite 011/4420-502.

MANOARD BLACK SHADOW muški parfem

8606108022887-3344950.png
Promo 

Radikalno sveža kompozicija, sirova i plemenita odjednom. Prirodni sastojci, odabrani sa izuzetnom pažnjom, preovlađuju u prevelikim dozama. Gornje note pršte od sočne svežine bergamota, dobijenog od dragocenog ambra, oslobađaju snažan drveni trag. Black Shadow je čin stvaranja inspirisan širokim otvorenim prostorima. Kompozicija obeležena sirovom svežinom, moćna i plemenita odjednom. 

Po ceni od 780 rsd poručite parfem OVDE ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova. 

* Pogledajte još zanimljivih parfema i proizvoda klikom OVDE

Tekst: Promo