Bliži se datum koji je za Jelenu Karleušu pun tuge - 3. mart je dan kad je umrla njena majka Divna. Pevačica ne propušta da ga obeleži i na Instagramu, tužnim porukama koje ne prestaju ni tokom godine.

Jelena se tako i juče oglasila fotografijom sa groblja. Divnin grob je ukrašen nežnim ljubičastim cvećem, a na samoj ploči je simbol duboke ljubavi.

Pored jednog velikog buketa na sredini i dva manja s leve i desne strane, Jelena je odabrala i veliko "srce" izrađeno od ruža i hrizantema. 

Ona je očigledno posetila majčin grob nedelju dana uoči Zadušnica, što su mnogi počeli da rade kako bi izbegli velike gužve kojih tada bude na groblju. Pevačica ne čeka samo važne datume, već često objavi poruke kojima podseća na svoju Divnu.

jelena karleusa divna grob majke-min.jpg
Instagram / karleusastar 

"Dok moje srce kuca, ona je živa… ", napisala je jednom prilikom. "Ona nas je napustila samo u fizičkoj formi", ima običaj da kaže.

Naročito je tužna zbog činjenice da je baš broj tri, koji je Jeleni omiljen, bio sudbonosan za njenu majku. "Uvek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, terala Duška da nosi broj 3 na dresu jer sam smatrala da donosi sreću, nameštala broj 3 u svakoj životnoj situaciji itd itd. A onda… " Čak se i posle majčine smrti nastavila sudbinska igra broja tri.

Jelena Karleuša objavila fotografiju sa majkom
Instagram/Jelena Karleusa 

"I kad smo za nju birali grobnicu izabrala sam po mom mišljenju najadekvatniju u novonastalom posebnom delu Bežanijskog groblja… nekoliko dana kasnije, videla sam da ta parcela nosi broj 1/33", ispričala je Jelena.

Ona s pijetetom govori o čitavoj ženskoj liniji u porodici. "Baka je bila nestvarna lepotica", napisala je na Instagramu jednom prilikom.

baka-jelene-karleuse-min.jpg
Instagram / karleusastar 

Takođe je izjavila da ima i plave krvi, budući da je njena prabaka bila austrijska grofica Marija von Dajc, koja je živela u Gracu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna