"Iskrene razgovore volim da vodim bez filtera", reči su kojima je Nikolija Jovanović počela svoj komentar na TikToku o kojem svi danas pričaju. Snimajući se bez šminke i filtera, pevačica je iznenadila mnoge ispovešću tokom koje se rasplakala.

Prvo se zahvalila na pohvalnim komentarima na snimak koji je objavila dan ranije. On je nastao kad je, kako kaže, prvi put otpevala nešto na grčkom. "Potpuno sam bila neuvežbana", ispričala je Nikolija. "Da, bilo je falševa, da, klimavi su krajevi", priča pevačica, a najviše od svega joj je bilo važno što je objavila video čime je probila neku blokadu.

"Iako nastupam već deset godina i imam dva festivala iza sebe, nastupala sam i na koncertu u Skoplju u Areni, imam užasnu blokadu da pevam na Tiktoku uživo, u emisiji, ne znam zašto", kaže Nikolija.

nikolija jovanovic 5.jpg
Instagram / nikolijaofficial 

"Da, znam da pevam, da ne znam, ne bih bila ovde toliko dugo", tvrdi ona. Međutim, dobila je i dosta negativnih komentara koji su je neprijatno iznenadili.

"Volela bih da mi neko objasni šta je u glavama ljudi koji imaju potrebu da nekoga vređaju i pišu razne uvredljive komentare", pitala je pevačica na TikToku.

Odlučila je i da odgovori na poređenja s Vesnom Zmijanac koja je prate, kako je rekla, tokom celog života.

Nikolija Jovanovic se rasplakala zbog majke Vesne Zmijanac Instagram

"Moja mama ne peva bolje od mene, ona peva bolje od svih. Jasno? Ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali sam ja bolja mama nego moja mama. Ja sam obrazovanija nego moja mama. Ja sam bolja žena nego moja mama.

A znate zašto? Zato što je ona moja mama. Nju nije imao ko da nauči, a mene jeste - ona. Ona me je naučila da budem bolja mama", zaplakala se Nikolija uz ove reči. "Tako da, j.... se vi svi sa vašim komenarima i upoređivanjem", završila je Nikolija. Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / nikolijaofficial Pevačica se podvrgla raznim estetskim zahvatima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

NIkolija Jovanović parfem TikTok/nikolijaofficial