Ljubavna priča Nikolije Jovanović i Relje Popovića počela je 2014. godine, kada je pevačica sa grupom "Elitni odredi", čiji je Relja tada bio član, snimila zajedničku pesmu "Alkohola litar".

Relja je jednom prilikom ispričao da je on bio taj koji je preuzeo inicijativu i osvojio Nikoliju.

"Pre snimanja spota, jer smo prvo morali da snimimo pesmu, ja sam preuzeo inicijativu. Kad sam je kolima vijao. Mislim da smo bili u studiju, i bilo nam je strava, ona je sela u kola i ja sam krenuo za njom, pratio sam je. Bilo je zabavno, jurili smo se kolima po gradu, bilo je strava. Nisam siguran za prvi poljubac, ali mislim da se desio to veče. Znao sam da je drugačija, a da je 'to to' sam saznao vremenom. Treba vremena da upoznate osobu, da počnete da verujete toj osobi, da postanete prijatelji, da se volite, pa da čuvate ljubav, pa da čuvate brak, pa da čuvate dete", rekao je pre nekoliko godina pevač.

Godinu dana nakon što su otpočeli vezu, 2015. godine, Nikolija je ostala u drugom stanju, ali je u trećem mesecu trudnoće nažalost izgubila bebu. Tada se kratko oglasila za medije, rekavši da je u veoma lošem stanju.

"Uz dužno poštovanje, bez mnogo kuknjave i zvanja, to me jako smara trenutno, izgubili smo bebu. Nigde ne žurimo jer ćemo napraviti novu. U lošem sam stanju i pokušajte da razumete kako se osećam", rekla je tada pevačica i dodala:

"Prošla sam kroz najteži period u životu, i sve ostalo deluje nebitno. Ipak, koliko god da je teško, dobro sam. Gledam da budem pozitivna, jer u ovoj situaciji ne pomaže ni iskustvo, ni pamet. Ovo je bila viša sila, ali budem li, daj Bože, ponovo ostala u drugom stanju, neke stvari ću mnogo drugačije uraditi. Za trudnoću je znalo samo par ljudi, pa je opet nekako vest procurela. Sledeću ću provesti u izolaciji! Medijska pažnja mi nije prijala, nisam htela ni od veze, ni od trudnoće da pravim pompu."

Naredne godine Nikoliji i Relji ostvarila se najveća želja - da postanu roditelji. Na svet je 2016. godine došla njihova starija ćerka Rea, a 2021. godine dobili su i drugu naslednicu Hanu, čije ime su krili od javnosti gotovo sedam meseci.

"Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga", rekla je jednom prilikom Nikolija, koja sa Reljom još uvek nije otišla pred oltar, a njihov skladan odnos dokaz je da je ljubav važnija od papira.

"Jedno drugom smo najveća podrška u svemu što radimo. Držimo se zajedno i ona je moja najveća ljubav", rekao je Relja svojevremeno, a sa njim se slaže i Nikolija.

"Smatram da je od velike važnosti da partneru kažete da ga volite, dok istovremeno delima to pokazujete. Zašto ne bismo podelili emocije? To je lepo i da se čuje i izgovori, bar jednom dnevno", istakla je ranije pevačica.

Još fotografija Nikolije Jovanović i Relje Popovića pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Nikola Anđić Relja Nikolić izveo je danas Nikoliju i bebu iz porodilišta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna