Nije lako biti dečko Tejlor Svift!Trevis Kels je čuveni igrač ragbija, osvojio je dvaput Super Boul sa svojim timom Kanzas Siti, ali ga to nije spaslo od sveopšte zafrkancije kako se "proslavio tek kad ga je zavolela Tejlor".

Sada je stigla i nova šala, pa je Trevis ponovo na naslovnim stranama šoubiznis portala mada mu je "mesto" obično samo u sportskim vestima

Pročulo se da je mačka njegove devojke Tejlor "bogatija" od njega. Reč je o maci Oliviji Benson koju je pevačica usvojila 2014. godine a koja je treća na listi najbogatijih kućnih ljubimaca na svetu!

Trevis je vrhunski sportista i procenjuje se da će u 2024. godini imati zaradu od oko 40 miliona dolara. Međutim, lepa maca Olivija ga "tuče" sa procenjenom vrednošću od 97 miliona!

Ona je zvezda muzičkih spotova svoje slavne gazdarice, postala je zaštitno lice velikih brendova. Tejlor voli rasu "škotski fold" koji karakterišu krupne oči i savijene uši po kojima su ove mace i dobile ime ("fold" na engl. "presavijeno").

Ove mace su zanimljive i zahvaljujući svojim komičnim pozama, lako uče i vrlo su nežne i druželjubive. Pored Olivije, Tejlor ima još jednu ženku iste rase kojoj je dala ime Meredit Grej. Međutim, kako pevačica tvrdi, Meredit "ne voli da se slika".

Treća mačka je mužjak rase regdol, a nazvan je Bendžamin Baton, i on po imenu iz filma. I on je glumio u Tejlorinim video spotovima, a sve tri mace dobijaju na milione lajkova na društvenim mrežama.

Pročitajte i kako se otkriva da mačka pati od artritisa. 

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.

.