Kejt Bekinsejl se pravo sa svečane dodele nagrada Zlatni globus za 2024. godinu uputila u bolnicu i nije propustila da o tome obavesti svoje pratioce na Instagramu. Njene slike na ovoj društvenoj mreži izazvale su različite komentare, ali i dosta kritika.

Kejtin očuh (87) se bori sa karcinomom, a upravo se oporavlja i od moždanog udara, pa je glumica požurila da ga obiđe i ove večeri. Nije imala vremena čak ni da se presvuče, pa je njena glamurozna toaleta Ateljea Zuhra izgledala zaista nestvarno uz bolesnički krevet njenog očuha.

"Morala si da ostaviš našeg dragog Roja da bi ispunila svoju obavezu na dodeli Zlatnog globusa", napisala je uz slike. "Šaljem ljubav i molitve tebi i tvojoj porodici i srećna sam što su uspela da se vratiš u bolnicu", napisala joj je jedna obožavateljka.

kejt bekinsejl 2-min.jpg
Instagram / katebeckinsale 

Kejt je dovela i majku i očuha iz Velike Britanije u Los Anđeles kako bi mogla da se o njima stara u svojoj kući. Oca je izgubila kad je imao samo 31 godinu podlegavši srčanom udaru u snu. Majka sad ima 76 godina i takođe je teško bolesna.

"Prijatelji se brinu za Kejt mada se ona drži vrlo hrabro", kazao je jedan izvor za Dejli Mejl. "Majka joj je ista takva, ne bi se po njoj ni reklo da je bolesna. Stalno je pozitivna." 

Međutim, Kejt je objavila i fotografiju majke u bolnici kad je bila na terapiji. "Neka bolest i žalost i strah budu što više praćeni životom i smehom i slavljem, što je više moguće", deviza je lepe glumice koja ne krije tužne momente. 

Mnogi nemaju razumevanja za neke od njenih slika, naročito za poslednju seriju na kojoj se vidi kako sedi u večernjoj haljini, s podignutim nogama u bolesničkoj sobi. U prvom planu su njene sandale s platformama i vrtoglavim štiklama.

kejt bekinsejl 2-min.jpg
Instagram / katebeckinsale 

"Zašto uvek nosiš te štikle od trideset centimetara? To je toliko čudno", pita je jedan obožavalac. "Ne vidi se ni bolesnik ni krevet od njenih sandala", "Mogla je da se presvuče usput ili barem u bolničkom kupatilu", prigovori su na društvenim mrežama.

Šta vi kažete, da li su objave Kejt Bekinsejl na Instagramu primerene?

BONUS VIDEO:

SALMA HAJEK U NIKAD DUBLJEM DEKOLTEU! Zlatni globus pucao od glamura, a ova MEGA ZVEZDA i posle porođaja izgleda BRUTALNO! Kurir televizi

BONUS VIDEO:

NEMAČKA BOLNICA ZAPOSLILA ROBOTA: Franziska zasmejava bolesne pacijente, čisti podove i priča viceve (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.