"Dragi moj brate, odmori se na svoj rođendan", reči su kojima Kim Katral na Instagramu danas podseća na tragičnu sudbinu Krisa Katrala koji je oduzeo sebi život pre pet godina.

"Sve se desilo iznenada, neočekivano", izjavila je zvezda serijala "Se*s i grad" kad je odlučila da progovori o sudbini svog rođenog brata.

"To je teret kojeg se nikad ne oslobodite", ispričala je Kim u intervjuu za Sandej Tajms. "Uvek se sećate gde ste tačno bili, šta se dogodilo, šta je neko rekao." Punih pet dana se tragalo za Krisom, smatralo se da je nestao.

"Sve je u meni treperilo na uzbunu dok smo čekali da ga nađu. Mogao je biti spasen. Bilo je to nekoliko neverovatnih dana. U mojom porodici sam uvek ja preuzimala ulogu spasioca", seća se glumica.

"Danas se polako povlačim iz svega toga. Mnogo sam radila na tome da više ne verujem da ja mogu da popravim nekog. Taj neko treba da želi da se popravi, a to što ću ja da živim u strahu i brizi neće ništa rešiti. Ta osoba treba da želi da se promeni", podseća Kim.

kim katral 0217469127-min.jpg
Profimedia 

Njen brat je bio alkoholičar i Kim kaže da je to i glavni uzrok njegove smrti. "Moj prijatelj kaže kako je alkohol kao ljubavnica koja te namami u samoću i onda te ubije. I upravo se to i dogodilo", zaključuje glumica. Pročitajte i kako se iz alkoholizma izvukla Dru Barimor, koja je počela da pije kad je imala samo 9 godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

ALKOHOL MOŽE DA DOVEDE DO ATRIJALNE FIBRILACIJE? Dr Ristić: Ako se ne izleči na vreme, POSTOJI OPASNOST OD IZNENADNE SMRTI Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.