Naša najuspešnija atletičarka Ivana Španović pre nekoliko nedelja iznenadila je javnost vešću o razvodu od supruga Marka Vulete nakon dve godine braka.

Kao razlog za rastanak, sportistikinja je navela da im pogledi na budućnost više nisu isti i da zato više ne mogu da budu zajedno.

Bura oko razvoda još se nije smirila, a Ivane je donela još jednu drastičnu odluku - uskoro će staviti tačku na svoju uspešnu sportsku karijeru.

Ivana je odlučila da još jednom predstavi Srbiju na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, gde će još jednom pokušati da osvoji zlato koje joj je "promaklo" u Tokiju. Nada se da će ovoga puta uspeti da osvoji zlatnu medalju i time i zvanično obeleži kraj svoje karijere prepune istorijskih uspeha.

"Želja je jasna, zlato u Francuskoj. Budući da sam na stadionu gde će se održati takmičenje već skakala i pobeđivala, ako može da me motiviše nešto iz prošlosti, onda želim da se to nešto ponovi", rekla je naša najbolja atletičarka svih vremena za "Sportal”.

"Ne postoji stvar koja može da me, ne računam bolest ili povrede, pomeri od cilja. Jednostavno, mi smo svi krenuli s nekim snom, to nešto smo vizualizovali, na kraju privukli ka sebi, i mislim da ću to i manifestovati za svoj završni cilj", dodala je Ivana. Pročitajte i da li će Marija Šerifović dobiti još jednu bebu.

BONUS VIDEO

Ivana Španović o emocijama i himni MONDO/Nemanja Stanojčić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&srećna/B.S.