Šer (77) je podnela zahtev za starateljstvo nad sinom Ilajom (47) zbog navodne zloupotrebe narkotika.

Prema dokumentima koje je od Višeg suda u Los Anđelesu dobio magazin "Pipl", pevačica i glumica traži da jedina upravlja sinovljevim imetkom, uz tvrdnju da "on nije u stanju da vodi računa o svojim finansijama".

Pre kraja 2023. godine, Ilaja Blu Olman, kojeg je Šer dobila u vezi sa rokerom Gerijem (sada pokojnim), treba da dobije sredstva iz fonda koji ustanovljen za njega. U zahtevu za starateljstvo se navodi kako ni Ilajeva žena Mariendžela King nije sposobna da o Ilaji brine, jer je "njihov turbulentni brak pretvoren u ciklus zavisnosti od narkotika i kriza mentalnog zdravlja".

pevacica ser i sin ilaja 0148215322-min.jpg
Profimedia 

Šer se brine da će sva sredstva koja Ilaja dobije biti momentalno potrošena na drogu. "Neće imati novca za osnovne potrebe, a ugroziće i sopstveni život", navodi se. 

Na kraju se ističe da "glumica ulaže napore kako bi se Ilaja podvrgao tretmanu za odvikavanje i dobio svu pomoć koja mu je potrebna". 

pevacica ser 0810327241-min.jpg
Profimedia 

"Šer bezgranično voli sina i oduvek je sve radila imajući u vidu njegov najbolji interes", piše u zahtevu.

Podsetimo, u oktobru je njena snaja Meriendžela, koja je prethodno napustila muža, prijavila Šer kako je navodno unajmila četvoricu ljudi da otmu njenog sina. Ilaja i Meriendžela su tada odseli u jednom njujorškom hotelu i tu proveli desetak dana "pokušavajući da se pomire".

sin pevacice ser ilaja 0808902788-min.jpg
Profimedia Ilaja Olman iz mlađih dana.

Šer je demantovala ovu informaciju. "Mnogo toga ne znam o roditeljstvu, ali svoju decu bezgranično volim." Muzička ikona ima još jednu ljubav u životu, a to je njen momak Aleksandar Edvards. On je četrdeset godina mlađi, a kako kaže Šer, i "izuzetno lep muškarac".

pevacica ser i decko aleksandar 0810501568-min.jpg
Profimedia 

"Zasmejava me, lepo se zabavljamo i to traje već godinu dana. I ako bi to bilo sve, vredelo bi, divno sam se provodila", zaključuje glumica i pevačica. Pogledajte i u kakvom domu Šer uživa.

BONUS VIDEO:

"UDVARALE SU MI SE HOLIVUDSKE ZVEZDE" Maja Mandžuka opisala kako su je startovali svetski poznati glumci: NIJE BILA SAMO JEDNA Kurir TV

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.