Legendarna pevačica i glumica Šer, koja se vratila na velika vrata u mjuziklu "Mama mia!Idemo ponovo", odlučila je da proda kuću na Beverli Hilsu za 2.5 miliona dolara, piše Lepa & Srećna.

Dom se nalazi na najlepšoj lokaciji u Beverli Hilsu, a sastoji se 4 spavaće sobe i tri kupatila na površini od 300 kvadrata.

Kuća je uređena u eklektičnom stilu sa kombinacijom tradicionalnog engleskog šmeka i estetikom američkog kantrija. Svetao prostor i tople boje čine da se svaki gost oseća dobrodošlo i prijatno u ovom domu.

PROČITAJTE JOŠ: ZAVIRITE U TROPSKI RAJ SANDRE BULOK: tirkizni bazen, palme i luksuzna vila s pogledom na Los Anđeles (FOTO)

Sam prilaz kući i ulazna vrata uokvirena ciglom i raznovrsnim biljkama ostavljaju utisak da se iza vrata nalazi udoban dom koji vas prosto poziva da uživate u njemu.

Velika dnevna soba sa trpezarijom dizajnerski izgleda savršeno, drvene grede na plafonu unose toplinu a eklektičan nameštaj uspešno razbija moguću monotoniju. Svega tu ima: šarenih etno tepiha, neobičnih ukrasa kakva je zlatna lampa u obliku ananasa, ali kožna sofa i taburei unose dozu ozbiljnosti. Velika trpezarija i masivne "rasparene" stolice savršeno se uklapaju uz neobičnu dnevnu sobu. Hrastov trpezarijski sto pleni originalnim, rustikalnim  dizajnom, a bela kuhinja se izdvaja kao posebno ostrvo svetla sa rustičnim elementima i bakarnim posuđem.

Glavna spavaća soba uređena je mahom u smirenim tonovima, osiguran je lep san pored kamina. Za razliku od tipičnih američkih spavaćih soba uz koje je samo veliki garderober, ova se nastavlja na veliku prostoriju sa bibliotekom i kaminom. I tu ima eklektičnih detalja: jarkoplava fotelja i žute vaze oživljavaju preovlađujuće braon i zlatne tonov.

PROČITAJTE JOŠ: KUĆA DUHOVA NA PRODAJU: posle razvoda, popularni pevač prodaje vilu za 10 miliona dolara (FOTO)

Glavno kupatilo pruža uživanje u kupkama sa savršenim pogledom na lepu baštu. Tu se nalaze i veliki garderober i gostinska soba.

Sa terase se pruža prelep pogled na prirodu, brda i borove koji garantuju zaštićenu privatnost gorostasnim krošnjama. Divna terasa je savršen prostor za druženja i uživanje u obrocima za prijateljima, a u bašti jednostavno zelenilo upotpunjuje ribnjak, vodopad i prostor za meditaciju.

Kliknite OVDE da listate slike kuće u galeriji!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Kuća slavne pevačice Šer predstavlja sjajan spoj modernog i rustičnog a pogled na brda i zelenilo pravi je luksuz na Beverli Hilsu!