Brus Vilis se bori sa teškom bolešću, ali ima najbolju moguću negu i - što je najvažnije - neprekidnu pažnju svojih najbližih.

Uz njega je Ema Heming Vilis, supruga s kojom je upravo proslavio 16 godina ljubavi i koja je, tim povodom, objavila divne zajedničke fotografije.

"16 godina s ovim posebnim čovekom. Moja ljubav i obožavanje stalno rastu", dodala je uz slike na kojima se grli i ljubi s mužem. 

Brus pati od afazije, poremećaja u mozgu koji nastaje najčešće kao posledica moždanog udara ili neke druge povrede mozga. Bolest utiče na govor, čitanje i razumevanje, a često je praćena demencijom i depresijom. Upravo je frontotemporalna demencija (prednjeg režnja mozga) ono sa čime se Brus sada bori.

Slavni glumac je bio prinuđen da se penzioniše, vezan je za kuću i Ema je neprekidno uz njega. Njih dvoje imaju dve ćerke, a bivša supruga Demi Mur sa decom je često u njihovoj kući.

Sada se pojavila i vest da Demi kupuje kuću u komšiluku, kako bi bila uz Brusa do samog njegovog kraja. Podsetimo, bili su u braku od 1987. do 1998. godine i imaju tri, sad već odrasle, ćerke. Nikada nisu objavili šta je bio uzrok njihovog razvoda, a posle njega su ostali u kontaktu sve do sad. 

Pročitajte i kako je Demi Mur doživela vest da će postati baba. 

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.