Brus Vilis je u centru pažnje već neko vreme, jer su svi tužni zbog vesti o njegovoj bolesti. Uz njega su i bivša žena Demi Mur, a i sadašnja supruga Ema Heming, kao i pet ćerki koje je dobio u dva braka.

Dugo se nagađalo da je glumac u teškoj situaciji, jer su do fanova dolazile vesti kako ima problema na snimanjima. Pričalo se da sve češće zaboravlja tekst, da mora da radi sa bubicom u uhu, tako da se sumnjalo na demenciju. Zatim su se pojavile tvrdnje kako se Brus, legenda akcionih filmova, sad teško kreće i zato ima ličnog asistenta na svakom setu. Onda je porodica obelodanila da boluje od afazije.

Zbog ove dijagnoze, Vilis će 67. godini morati da se oprosti od glume. Međutim, nije sve tako crno, jer nova vest donosi sreću u porodicu. Brus i Demi će dobiti unuku pa mogu da čeka starost sa novim optimizmom. Vest je objavila Demi lično, uz fotografije ćerke Rumer i njenog dečka. Poznata po svojoj ogromnoj sujeti i želji da "zaustavi mladost", Demi je sad napisala kako ulazi u "doba lude babe".

Svi se pitaju kako će Demi, istinski, podneti činjenicu da je sada zaista ušla u doba starosti. Ne tako davno, izazvala je buru komentara kad se pojavila na jednoj modnoj reviji, izobličena filerima. Svi su je zasuli kritikama kako je vreme da se pomiri sa starenjem i da počne da se prema svom izgledu odnosi dostojanstveno.

demi mur 0586494692-min.jpg
Profimedia 

Slike iz vremena izolacije zbog kovida vratile su joj ugled. Tada je Demi bila sa Brusom i njegovom mlađom suprugom u istom domaćinstvu, a čini se da će u istom porodičnom raspoloženju dočekati i praznike.

demi mur brus vilis porodica-min.jpg
Instagram / demimoore 

"Mnogi razvedeni bračni parovi treba da uče od ove porodice", napisali su Demi njeni brojni pratioci. Svi se nadaju da će prinova konačno izbrisati svako žaljenje za mladalačkom lepotom i učiniti glumicu lepom na novi način.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna