Da li je ovaj Božić ipak bio i malo gorko-slatkog ukusa za Riz Viterspun (47)? Slavna glumica je objavila niz fotografija sa porodične zabave na kojima deluje vesela mada dočekuje prvu Novu godinu posle razvoda nakon 12 godina braka.

Čuvena "pravna plavuša" je pružila obožavaocima priliku da zavire u njenu impresivnu kuhinju u domu u Los Anđelesu vrednom 15 miliona evra. Kažu da je dobro skrivena u zapadnom delu grada i da je malo onih koji mogu da je vide.

Reč je o zdanju sa sedam spavaćih soba i velikim dnevnim boravkom koji je spojen s trpezarijom i kuhinjom. Holivudska zvezda se slikala pred svečano postavljenim stolovima za božićnu večeru, a poznavaoci su otkrili da su tanjiri baš specijalni.

riz viterspun bozic 3-min.jpg
Instagram / reesewitherspoon 

U pitanju je danski porcelan marke "Rojal Kopenhagen", a samo jedan tanjir je vredan 150 evra. Riz je odlučila da trpeza bude u belo-plavim tonovima, pa su i servijete u istom stilu.

riz viterspun bozic-min.jpg
Instagram / reesewitherspoon 

Riz Viterspun je jedna od imućnijih filmskih zvezda, Forbs procenjuje njeno bogatstvo na 440 miliona dolara. Ove godine su je proglasili najbogatijom glumicom na svetu, čak i milijarderkom, ali je ona izjavila kako ta "računica nije tačna".

riz viterspun bozic 2-min.jpg
Instagram / reesewitherspoon 

Pored visokih glumačkih honorara, dosta je zaradila i zahvaljujući dobrim poslovnim odlukama. Tako je 2016. godine osnovala produkcijsku kompaniju koja se samo pet godina kasnije prodata za 900 miliona dolara. Svoj modni brend je prodala za, zasad nepoznatu, sumu novca.

Iz dva braka ima troje dece, a na sve medijske priče ovako odgovara: "Stvarno me ne zanima šta drugi misle. Ja ću svakako da radim svoj posao. Izlaziću s kim ja hoću, provodim vreme s nekim čak i ako se nikome ne dopada. Kad se oslobodite razmišljanja o tome šta drugi misle, tek tad ste slobodni. Potpuno slobodni." Pročitajte i njen recept za lepu kosu, kožu i nokte!

BONUS VIDEO:

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije kurir teklevizija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.