Tamara Kalinić je ostvarila svoj san u 2023. godini. Jedna od najpoznatijih srpskih influenserki se verila sa sa Filipom Testom, s kojim je u vezi tri godine.

Za Filipa, baš kao i za nju, moda je posao i uživanje, dobra zarada, ali i strast u kojoj oboje maksimalno učestvuju. Život na društvenim mrežama bila je dugo više Tamarin nego Filipov izbor, ali je prosidba ipak bila "instagramski" osmišljena.

"Mi smo već pričali o braku i prosidba, u tom smislu, nije ništa promenila", objasnila je Tamara svojim pratiocima na Jutjubu. Njih dvoje već žive zajedno u Milanu, gde su se preselili nakon velike muke koja ih je snašla kad je Tamarin stan opljačkan u Parizu.

tamara kalinic filipo testa 5-min.jpg
Instagram / tamara 

Filipo je Tamari tada bio velika podrška, jer su joj lopovi odneli sve - luksuzne tašne, skupocene satove i nakit. U Italiji, odakle je Filipo rodom, napravili su novo "gnezdašce" koje su polako i pažljivo uređivali.

O svim detaljima zajedničkog života blogerka i modni menadžer često diskutuju, pa je tako Tamara uspela da Filipu tačno stavi do znanja šta od prosidbe očekuje.

tamara kalinic filipo testa 6-min.jpg
Instagram / tamara 

Podrazumevalo se da će za verenički prsten biti odabran dijamant, ali je Kalinićka ipak bila veoma iznenađena veličinom dragog kamena. O tome je detaljno izvestila svoje pratioce na Jutjubu: "Mislila sam da će biti veliki, ali ovako nešto stvarno nisam očekivala. Mislila sam - možda upola ove veličine ili dve trećine", objasnila je Tamara.

Takođe je svom dečku svojevremeno naglasila da ne želi da bude verena na nekom javnom mestu. "Bilo bi mi neprijatno da to neko sa strane gleda", ispričala je u Jutjub klipu u kojem je učestvovao i Filipo. Objasnila mu je na vreme i da želi da bude isprošena na tradicionalan način, tako što će budući mladoženja zatražiti "njenu ruku" od oca.

tamara kalinic prsten-min.jpg
Instagram / tamara 

"Majka mi je svojevremeno govorila kako ne umem da jasno komuniciram svoje želje", priča Tamara. "Zato se dešavalo da budem razočarana i povređena u prethodnim odnosima, čak i sa prijateljima. Trudim se da to promenim i učim se da tačno kažem šta je to što želim i, naročito, šta je to što ne želim." Čak  je svom momku rekla i da od njega očekuje da klekne kad je bude pitao da se uda za njega.

Filipo je, dakle, imao više zahteva koje je trebalo da ispuni, ali je on uspeo u svemu. Našao je odgovarajući dragi kamen, organizovao da se i prsten preradi tako da se Tamari dopadne, a onda odveo buduću verenicu u njihov omiljeni hotel na Amalfi obali.

tamara kalinic filipo testa 2-min.jpg
Instagram / tamara 

"Izgovor je bio da ćemo tamo proslaviti godišnjicu, a Tamara nije znala kuda ćemo do poslednjeg trenutka", priča Filipo.

Poklon je čekao na stolu, delovao je kao kutija sa luksuznom tašnom, ali je u ekstravagantnom pakovanju bio - kasetofon! Starinski kasetofon iz kojeg se, posle pritiska na dugme, začuo telefonski razgovor.

"Halo, tata?", čuo se prvo glas Filipa Teste, koji je naučio ovu reč na srpskom kako bi mogao da se obrati budućem tastu. Tamara je slušala snimak u neverici. Sledeće se čuje glas njenog tate... Filipo je, na svoj način, uključio i Tamarinog oca, tako što ga je telefonom pitao da li ga prima za zeta. Tek onda je organizovao večeru na kojoj je rešio da postavi "ono" jedno važno pitanje. Obezbedio je i da neko to sve, dobro skriven, snimi. Za Instagram, naravno.

Tamarinoj sreći nije bilo kraja. "Nismo još pričali o venčanju, ali to svakako ne može biti ove godine", završila je svoj blog o veridbi. Možda nas veliko modno venčanje čeka baš u 2024. godini, šta mislite?

Pročitajte i kako je Tamara Kalinić uspela u životu i stekla bogatstvo zahvaljujući modi, a u galeriji pogledajte još njenih slika s verenikom.

Instagram / tamara Zaljubljeni

BONUS VIDEO:

Tamara Kalinic instagram/tamara

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.