Koncerti Aleksandre Prijović su privukli ogroman broj posetilaca, a mnogi od njih su u medijima i na društvenim mrežama kazali da vole njene pesme, ali i emocije koje pevačica otvoreno pokazuje.

Na svakom od tih koncerata bio je i Filip Živojinović, koji je producirao mnoge pesme, a neke od njih i lično napisao. Takva je i numera "Devet života", po kojoj i njen novi album nosi naziv.

Na jednom od koncerata, supruga mu se direktno obratila rekavši: "Filipe, tebi želim da kažem samo jednu stvar, ovo je naša zajednička pobeda. To svi dobro znaju, ja sam zbog tebe ovde gde jesam".

aleksandra prijovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Upravo je pesma "Devet života" bila inspiracija Filipu da priđe ženi na nastupu za reprizu Nove godine. Dok je bila na bini, muž ju je pozvao da se sagne i onda je strasno poljubio. Snimak je završio na društvenim mrežama i dobio brojne lajkove i komentare, a jedan od njih je i "malo je 9 života za ovakvu ljubav". 

POLJUBAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA Tiktok/live.nastupi

"Moram da priznam samo da se najviše od svega nadam da će ova pesma nekako uspeti da preživi najveći test, a to je vreme, i da će Aki možda jednog dana negde naručiti pesmu koju peva mama a napisao tata", napisao je Filip svojevremeno na Instagramu. "To je nešto za šta vredi živeti i stvarati. Na kraju krajeva ova pesma je naš večni poklon njemu. Možda prvi od mnogih." Ne propustite galeriju slika Aleksandre sa koncerta.

ATA / Antonio Ahel Kombinezoni, večernje toalete, kožni modeli

Pročitajte i kakvu su ulogu imali Boba i Brena na svadbi Aleksandre i Filipa. 

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Prijović Kurir

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.