Tamaru Kalinić mnogi smatraju najuticajnijom srpskom modnom blogerkom, a njen dečko Filipo Testa je menadžer velikih modnih brendova, kao što su "Balmain" i "Off-White". Tamara je krila ovu ljubav par godina, a onda pokazala momka na 50. godišnjicu švajcarskog prozvođača luksuznih satova Audemars Piguet.

Od tada, Filipo se često pojavljuje u njenim vlogovima na Jutjubu, a zajednički su uredili i dom u Milanu koji mnogi smatraju vrhuncem ukusa i elegancije. Sad je u prostrani stan stigla i novogodišnja jelka...

Prošle godine su njih dvoje u prazničnoj dekoraciji imali crvene ukrase, ali modna blogerka je smatrala da im se sada više te boje ne uklapaju u novu estetiku. 

Čitav stan je uređen u minimalističkom stilu i preovlađuju bela, bež, svetlosiva i drap nijansa. Na prozorima su bele muslinske zavese, zidovi su u boji slonove kosti i beli, a u dnevnoj sobi ima i malo braon elemenata. Tako je sofa  "Kamaleonda" koja se čeka godinama, a dizajnirao ju je čuveni Mario Belinija u dve boje - braon i bež. 

tamara kalinic jelka-min.jpg
Youtube / Tamara Kalinic 

U skladu sa svojom minimalističkom orijentacijom, Tamara i Filipo su se odlučili da prilagode i boje novogodišnje jelke svetloj paleti.

Njihovi ukrasi su beli, bež i zlatni, a dominiraju trake stilizovane u vidu zlatnih listova. Uz staklene kugle interesantne, reljefne površine, Tamari se najviše sviđaju i velike "zvezde" koje su ukrašene dugim nežnim "zracima", pa zavirite u galeriju slika da ih pogledate izbliza.

Youtube / Tamara Kalinic Blogerka uživa u zlatnim ukrasima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna