Tamara Kalinić je odlučila da se preseli u Italiju kad je doživela veliki stres jer joj je opljačkan stan u Parizu. Tom prilikom je srpska influenserka ostala bez vrlo vredne imovine, ali teže od svega joj je bilo to što se više nije osećala sigurnom. 

Njen novi dom je u Milanu, a živi sa modnim preduzetnikom Filipom Testom. Uređenju zajedničkog prostora su posvetili veliku pažnju, a sad je Tamara i pokazala prostorije kojima je veoma zadovoljna.

Trpezarija je, kako kaže, trenutno njen omiljeni kutak, a u njemu dominira veliki mermerni sto. Uz stolice, jedino što još vidite su luster koji podseća na umetničko delo svojim organskim oblikom. Slika na zidu, detalji na stolu... sve je u nijansama bele. 

tamara kalinic trpezarija.jpg
Youtube / Tamara Kalinic 

"Okvir u kojem trpezarija izgleda kao umetničko delo iz dnevne sobe bila je inspiracija", kaže Tamara. 

Njen dečko joj odaje priznanje da je prelepo uredila trpezariju, jer je najzaslužnija za izbor lustera i slike. On je više zainteresovan za lampe, tako da ga je Tamara pohvalila za nekoliko interesantnih svetlećih tela koji su mala remek-dela.

tamara kalinic lampa.jpg
Youtube / Tamara Kalinic 

Oboje su oduševljeni sofom i foteljama, budući da su ovo "vintidž" komadi koji su na visokoj ceni, mada su zapravo "polovan" nameštaj.

"Pripadali su jednoj gospođi koja je živela u Kanu", objasnio je Filipo. Tamara dodaje da se starost ovih predmeta dokazuje i etiketama koje svedoče da je nameštaj originalni rad Marija Belinija, poznatog dizajnera. 

"Otkrila sam da volim dizajnerski nameštaj", kaže Tamara. "Možda čak i više nego dizajnersku odeću. Ne želim da bilo šta izgleda preterano."

Iz Pariza je donela samo jedno ogledalo u starinskom ramu sa pozlaćenim duborezom. "Ne volim kad stvari izgledaju starinski, a nisu stvarno vintidž", objasnila je influenserka. Kako izgleda njen novi dom, pogledajte u galeriji slika.

Youtube / Tamara Kalinic Moderan stan u Milanu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna