Ljubavna priča Tamare Kalinić traje već dugo, ali je najpoznatija srpska modna blogerka par godina krila svog dečka. Kada ga je lane pokazala svetu, svi su zaključili da je on pravi izbor za nju.

Sad je Filipo Testi konačno odlučio da klekne pred našu influenserku sa čuvene liste "Prvih 100 Tajmsa" i ponudi joj prsten. Čitava vojska njenih obožavalaca uzdahnula je od uzbuđenja kad je Tamara objavila slike i video i dopisala: "Hiljadu puta DA".

Najlepši dan u životu Tamara je, kako piše, proživela baš u Filipovoj domovini, u Italiji gde već duže žive zajedno. On ju je poveo na "putovanje iznenađenja", na prelepu obalu Amalfi gde su uživali u omiljenom hotelu. Usledio je rasplet kao iz ljubavnog filma, a jedna "skrivena kamera" je zabeležila detalje...

Ona je bila u elegantnoj crnoj haljini, on "italijanski razbarušen" u farmerkama, košulji i džemperu. Pogled na more čini još romantičnijom scenu u kojoj Filipo kleči nudeći lepoj Tamari dijamantski prsten.

Ne samo da je rekla "da", već je dodala da želi da bude s njim do kraja života. "Govorili su mi da ću znati kad sretnem pravu osobu. Nisam znala dok nisam srela tebe", napisala je naša zaljubljenica u modu.

verila se tamara kalinic-min.jpg
Instagram / tamara 

Objavu su zasuli komentarima, a ima više od 130 hiljada lajkova. "Osećala sam da je prosidba cilj ovog iznenadnog puta", napisala joj je jedna od koleginica. 

Tamaru i njenog izabranika je spojila moda. Sinjor Testa je menadžer velikih modnih brendova, kao što su "Off-White" i "Balmain". Međutim, lepa Novosađanka često ističe da nema nikakvu korist od toga u poslovnom smislu te da svoju karijeru i dalje sama vredno gradi. U Filipu je, kako kaže, pronašla "iskrenu i lojalnu ljubav", a važno joj je i što je pravi džentlmen – vredan, pristojan, zabavan i uvek pažljiv prema njoj. 

Instagram / tamara Ljubav sa Filipom Testijem cveta.

Tekst: Lepa&Srećna