"Babe, dede, tetke, strine, stričevi, prijatelji braćo, kumovi, poklone primamo od sutra u 10h", reči su Marije Šerifović koja je objavila na Instagramu da stiže u Srbiju.

Stan je već okićen za Novu godinu, a dominira velika bela jelka ukrašena plavim i srebrnim kuglama.

Najsimpatičniji ukras je balon u obliku velike bele rode koja u zlatnom kljunu nosi zavežljaj sa simboličnim nazivom "Beba". Svi su primetili da je u uglu i traka za trčanje, pa je Marija očigledno rešila da liniju i zdravlje održava na maksimalnom nivou. U Los Anđelesu je redovno izlazila sa bebom.

marija serifovic soba za sina maria-min.jpg
Instagram / Serifovic 

Ona je prethodno rekla da iz medicinskih razloga nije uspevala da održi trudnoću. Zato se odlučila za surogat materinstvo, a to je uspela i da ostvari u Sjedinjenim državama.

"Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu luku. Muzika je uvek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podelim komad svoje duše", napisala je Marija kad je objavila novu pesmu.

marija serifovic slika bebe sin mario.jpg
Instagram / Serifovic 

"Pisala sam njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato je danas delim sa svima vama, da uz nju sanjete sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla - ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe", napisala je nedavno Marija na svom Instagram nalogu. Pogledajte i kako je izgledao njen prvi snimak sa sinom. 

BONUS VIDEO:

Marija Šerifović se prvi put obratila kako je postala majka Instagram/serifovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.