Marija Šerifović je oduvek govorila kako bi volela da ima sina i konačno joj se ta želja i ostvarila. Pevačica se namučila pokušavajući da iznese trudnoću, ali u tome nije uspela.

Zato je ostvarenje svog sna potražila u pomoći surogat majke i početkom decembra se u Americi rodio njen sin Mario.

Vest je oduševila javnost, a naročito njene prijatelje i obožavaoce koji su i dosad budno pratili svaki Marijin korak. Sada su se svi oni obradovali kad su videli da je pevačica izvela svoju bebu u šetnju, po divnom, sunčanom danu u Los Anđelesu.

Marija je uz snimak objavila pesmu "Just the Two of Us" što u prevodu znači "Samo nas dvoje". Mario ima, naravno, tamnoplava kolica, a novopečena mama je krenula dobrosnabdevena flašicama i prekrivačima za dete.

marija serifovic u setnji sa sinom mariom.jpg
Instagram / Serifovic 

Marija u tajnosti drži informaciju ko je otac i ugovorom je regulisano da će u sinovljevim dokumentima o rođenju biti upisano samo njeno ime. Sa surogat majkom je, kako kaže, imala veoma blizak odnos, jer je to žena koja joj je, kako kaže, pomogla da se ispuni njena najveća životna želja. Simbol zvezde za nebu, koji je objavila, predstavlja upravo to. 

marija serifovic zvezda min.jpg
Instagram / Serifovic 

"To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede... - rekla je Marija i otkrila kako je došlo do toga da se odluči za surogat majku.

Kuma Marije Šerifović, Milena Đergović progovorila je o trenutku kada je prvi put ugledala malog Maria.

Marija-Serifovic-2-.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ništa lepše u životu nisam videla. Marija me pozvala na video poziv i kada sam ga videla nisam mogla da verujem koliko je lep. Mariju sam videla, ima velike podočnjake, nadam se da će kada dođu u Srbiju dati nekome od nas da ga malo pazimo. Mada biće trka između nas i Verice ko će da brine o njemu", rekla je za Blic dan.

BONUS VIDEO:

MARIJA ŠERIFOVIĆ U ŠETNJI SA SINOM Instagram/Marija Šerifović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna