Marija Šerifović se prvi put pojavila na Instagramu sa bebom u naručju i zahvalila svim ljudima koji su joj uputili čestitke na rođenju sina Maria. Pevačica je vidno dirnuta posebno zahvalila onima koji su je podržavali od samog početka dugog putovanja ka ostvarenju sna.

Mario i Marija su i dalje u Los Anđelesu gde je beba rođena uz pomoć surogat majke, a podaci o njoj i ocu deteta će ostati tajna prema ugovoru i odredbama o zaštiti tajnosti podataka. Jedino će Mario Šerifović imati pravo da zna sve ove detalje.

"Dobri ljudi, dobro jutro, dobar dan, dobro veče, gde god bili i šta god radili... Pošto je ovo moje prvo obraćanje ovako putem storija, želim svima vama da se zahvalim na prelepim porukama!", kazala je Marija u dirljivoj poruci.

marija serifovic slika bebe sin mario.jpg
Instagram / Serifovic 

"Sve je zatrpano i prepuno ljubavi, i verujte mi da to možemo da osetimo. Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da se sve to negde procesuiram", rekla je pevačica, gutajući pomalo i suze. "A onda sam i sigurna da će se ukazati prilika kada ću o svemu ovome moći daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak želim svima da se beskrajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete."

marija serifovic u setnji sa sinom mariom.jpg
Instagram / Serifovic 

Dok se čuje kako Mario guče u pozadini, Marija je šapnula u kameru kako je bila spremna da svoju veliku turneju odloži čitavu godinu dana. Očigledno je htela da sačeka da sin malo ojača pre nego što mama krene na putovanja.

Marija Šerifović se prvi put obratila kako je postala majka Instagram/serifovic

Međutim, nakon savetovanja sa porodicom i svojim timom, pevačica je odlučila da to ipak ne čini tako da će svi koncerti koje je planirala ipak biti održani. Pročitajte i kako je Marija odlučila da ulepša svoj osmeh. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

MARIJA ŠERIFOVIĆ U ŠETNJI SA SINOM Instagram/Marija Šerifović

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.