Svakoga Božića svetom odzvanja pesma "Sve što želim za Božić si ti" ("All I Want for Christmas Is You") koju je 1994. godine otpevala Maraja Keri.

Ova pesma je postavila tri Ginisova rekorda. U decembru 2018. godine bila je strimovana na platformi Spotifaj skoro 11 miliona puta za samo jedan dan, a dve godine kasnije ovaj broj se više nego udvostručio. Godine 2019. bila je najviše strimovana pesma neke pevačice na mreži Spotifaj tokom 24 sata.

Maraja zaradi oko 2,5 miliona svakog Božića samo od autorskih prava na ovu pesmu. Numera se ne sluša, naravno, samo na praznik, pa će za celu 2023. godinu zarada popularne pevačice od pesme premašiti 100 miliona dolara.

maraja keri 0828250705-min.jpg
Profimedia 

Maraja je jedna od najuspešnijih pevačica svih vremena, prodala je više od 200 miliona albuma tokom karijere. Dve godine je nastupala u Palati Cezar u Los Anđelesu i zaradila 30 miliona dolara. U medijima se pisalo i da je kao članica žirija "Američki idol" 2012. godine dobila najveći honorar svih vremena - 18 miliona dolara.

Tradiciju da svojim obožavaocima među prvima čestita Božić nije prekinula ni ove godine, mada se u medijima pojavila vest da je došlo do razlaza između nje i njenog dugogodišnjeg partnera.

maraja keri 0736031726-min.jpg
Profimedia 

Brajan Tanaka (40) i Maraja (54) su bili u vezi od 2016. godine, ali je on sada, kako se piše, poželeo da se i sam ostvari u ulozi roditelja. Maraja, podsetimo, ima dvoje dece sa bivšim mužem Nikom Kenonom. Pročitajte i koji se naš poznati par razveo baš na Božić. 

BONUS VIDEO:

Božićna Česnica  instagram/anaivanovic

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.