Marija  Šerifović  je dobila sina početkom decembra, ali je vest o tome krila sve do petka kad je na Instagramu objavila kratak snimak deteta i otkrila svoju veliku tajnu. 

Činjenica da je tako dugo uspela da je prikriva iznenadila je i nju samu.

"Malo sam ostala bez teksta... Po prvi put u životu! Hvala vam što delite radost sa mnom! Vidim da ste svi šokirani, zatečeni i u neverici... ", napisala je Marija. Za nju to ima posebno značenje, jer dokazuje da ima prijatelje zlata vredne.

"Hvala što ste tu od prvog dana. Hvala što ste podržali svaku moju odluku.Hvala što ste me gurali napred onda kada sam i sama na trenutak zastala. Hvala što ste ovu tajnu čuvali! Ovo vam neću zaboraviti nikada!", napisala je pevačica na Instagramu. "Puno puta sam rekla, ali ću ponoviti sada... Ispod mojih krila će za vas uvek biti mesta dokle god hodam, stojim i postojim je sve moje vaše! A sada idem da mućkam mleko", našalila se na kraju.

marija serifovic slika bebe sin mario.jpg
Instagram / Serifovic 

Jedna od retkih koja je znala za Marijin plan bila je Jovana Pajić. "Ja sam uz nju bila od samog starta i čekali smo da se ovo dogodi", rekla je pevačica Kuriru.  "Ovo je čaroban trenutak, predivan momenat i nešto najlepše što može da se desi."

Mnoge druge kolege, uključujući i žiri takmičenja "Zvezde Granda" nisu znali šta se, između ostalog, krije iza Marijinih redovnih odlazaka u Los Anđeles. Tamo je uspela da ostvari svoj san i postane majka. 

marija serifovic 2-min.jpg
Youtube / Marija Šerifovic 

"Pre nego što sam se odlučila za surogat materinstvo, više puta sam pokušala da iznesem trudnoću i nisam u tome uspela, na moju veliku žalost. Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor", ispričala je ona za Telegraf. 

O ocu deteta nije htela ništa da kaže, između ostalog, i zbog toga što je obavezana ugovorom na čuvanje poverljivosti podataka. O surogat majci je rekla sledeće:

"To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede..."

Tetovaže Marija Šerifović
Instagram/Marija Šerifović 

"Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario", kazala je Marija za Blic. Procena je da su troškovi celokupnog postupka izneli nešto manje od 200.000 dolara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / Blic / Telegraf