Marija Šerifović godinama gaji svoj specifičan stil, kako u odevanju tako i u svim drugim aspektima izgleda. Popularna pevačica voli kratke frizure, ne nosi upadljivu šminku i nećete je nikad videti u cipelama sa visokom štiklom. Jednom je viđena u haljini i to je izazvalo pravu buru. 

Estetske intervencije, takođe, nisu nešto što se može povezati sa Marijinim likom "i delom". Maksimum na koji je dosad bila spremna radi lepote, a i zdravlja je - dijeta.  Međutim, ipak je sada odlučila da se podvrgne jednom zahvatu koji mnogim ljudima drastično promeni izgled.

Šerifovićka je, posle mnogo razmišljanja, rešila da stavi fiksnu protezu i dovede u red svoj osmeh. Pre mesec dana je pitanje u vezi s tim postavila i na Instagramu:

"Da stavim fiksnu protezu, da ispravim ovu krivu trojku i ovu gornju trojku? Budući da imam 'keca', pa trojku, nemam gornje dvojke, a dole nemam druge jedinice... Da stavljam protezu i ulazim u tu agoniju od dve godine da bih ispravila trojku i trojku?"

Posle raznih nedoumica, Marija je rešila da se ipak podvrgne ovom zahvatu. Ipak, nije joj lako pala ta odluka.

Marija-Serifovic.jpeg
Youtube / Marija Šerifović 

"Od danas sam službeno 'mutava'. Rekla sam vam da imam fiksnu protezu. Ne pitajte me ništa, na rubu sam nervnog sloma, ali ne dam se', istakla je Marija na svom YouTube kanalu.

Stomatolozi podsećaju da ravni zubi nisu važni samo za estetiku, već i za zdravlje - smanjuje se mogućnost karijesa i paradontoloških problema, čuvaju se potporno tkivo zuba i vilični zglobovi. Korisno je znati da za postavljanje fiksne proteze nema starosne granice. Marija ima 38 godina i daleko od toga da je prva iz šoubiznisa koja se odlučila da stavi ovu protezu u četvrtoj deceniji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna