Koncerti Aleksandre Prijovićsu prošli sa toliko medijske pažnje da se pratila svaka reč na društvenim mrežama koja bi mogla da se dovede u vezu s njom.

Zato možda ne čudi što su i objave Jelene Karleuše neki dovodili u vezu s Prijom ili drugim mladim pevačicama, naročito one u kojima su se spominjali "uspesi preko noći" i "karijera koja neće potrajati".

Međutim, njihov slučajni susret u jednom restoranu protekao je bez varnica koje bi mnogi očekivali. Više o tome napisala je Jelena Karleuša na svom Instagram nalogu.

jelena karleusa 5-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Prija je izuzetno prijatna žena koja mi je prišla s puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitanu i neodoljivo me podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac, koje su isto tako megafine u komunikaciji sa mnom", napisala je Karleuša.

"Šta da kažem, sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj). I da me tim "mac mac", pristupom potpuno razoružaju. Da sam muško, vrtele bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, ovako imaju svu moju podršku", završila je Jelena i pridružila se brojnim javnim ličnostima koje je Prija već osvojila.

aleksandra prijovic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Pogledajte galeriju slika sa Prijinih nastupa i pročitajte koju su ulogu imali Brena i Boba na njenom venčanju sa Filipom Živojinovićem.

ATA / Antonio Ahel Kombinezoni, večernje toalete, kožni modeli

Tekst: Lepa&Srećna