Pevačice Milica Pavlović i Jelena Karleuša dugogodišnje su dobre prijateljice, a nedavno su ostvarile i poslovnu saradnju kada su snimile duet "Mashallah", koji je objavljen na Jeleninom novom albumu. Iako su dugi niz godina bliske drugarice, Milica je priznala da je očekivala da će prilikom saradnje doći do određenih nesuglasica.

"Mi smo oduvek želele da imamo duet, od prvog dana poznanstva. Prvo smo se šalile na konto toga, a onda je to preraslo u ozbiljnost. Jelena je prva naišla na melodiju, tu je napisala tekst i pozvala me da poslušam. Rekla sam da je ludilo i melodija i tekst. Sugerisala sam par reči što se tiče mog dela, ona je to super prihvatila. Da mi je neko rekao da ćemo nas dve tako dobro sarađivati, ne bih verovala. Očekivala sam da ćemo se malo koškati, da će biti borbe, ali sve je išlo neverovatno glatko", iskreno je ispričala Milica za "Kurir".

Jelena Karleuša promocija
ATA / Antonio Ahel 

Njih dve su sinoć prvi put pred publikom izvele duetsku numeru, na Jeleninom koncertu u Beogradu, a Pavlovićeva je priznala da je imala tremu.

"Čestitam Jeleni na svetskom koncertu, performansu, kako god ona to naziva. Zaista aplaudiram kao kolega, kao prijatelj. Drago mi je da sam deo ovakvog spektakla. Prvi put smo izvele zajedno 'Mashallah'. Kad je krenula ta energija i svi da vrište, verujte mi, još sam pod utiskom, još mi klecaju kolena. Mnogo mi je drago što se iz jednog lepog prijateljstva rodio ženski duet koji 'bustuje' samopouzdanje svake žene i svakog muškarca. Taj momenat adrenalina i te energije kad smo se pogledale nas dve, a svi vrište, stvarno sam bila sluđena, moram da priznam, bilo je treme", rekla je Pavlovićeva.

Još fotografija Milice Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

JK i Milica Pavlović otpevale duet, delirijum u publici Kurir