Lepa Brena je mnogo puta pokazala da Filipa Živojinića voli i pazi kao rođenog sina, a sada je tako prihvatila i snaju Aleksandru Prijović. Posle njenih koncerata u Areni, folk zvezda je mnoge dirnula sledećom izjavom: "Kad pomislim šta sve čeka to naše dete, dođe mi da plačem."

Premda je Boba dobio Filipa u svom prvom braku, Brena je uvek govorila o njemu kao o rođenim sinovima Stefanu i Viktoru. "Prvo je on diplomirao na koledžu u Hjustonu, pa su onda braća išla njegovim stopama", kazala je jednom prilikom. 

Zato ne treba da čudi što su se i Filipovoj svadbi posvetili maksimalno, a da bi sve bilo kako treba, Boba i Brena su podelili uloge. 

"Ja sam zadužena za gostoprimstvo u kući", kazala je Brena u izjavi za "Grand", a kamere su zabeležile dotad neviđenu gužvu u domu Živojinovića. Dvorište je bilo uređeno "pod konac", travnjaci su izgledali kao usisani, a velika staklena vrata širom otvorena ka bazenu.

kuca lepe brene i bobe zivojinovica 3-min.jpg
Youtube / Lepa Brena 

Filipova majka Zorica Nakić i njena prija Borka Mihajlović nisu krile uzbuđenje. Gosti sa mladine strane su stigli i autobusom, a u kući su svatovi kićeni po starom srpskom običaju.

svadba filipa zivojinovica i aleksandre prijovic borka i zorica-min.jpg
Youtube / Lepa Brena 

Brenini sestra i brat su bili presrećni što se u kući njihove Fahrete pravi ovakvo veselje. Kum Aleksandre Prijović Aco Pejović je, kao dobar komšija, stigao pre svih i tek kasnije otišao da se presvuče u svečano odelo.

Youtube / Lepa Brena U kući na Bežanijskoj kosi.

Dok su se gosti okupljali u prostranom dnevnom boravku, u holu je pažnju privlačila Aleksandrina venčanica koja je bila okačena na najvišem mestu u kući - luksuznoj ogradi širokog stepeništa. 

svadba filipa zivojinovica i aleksandre prijovic 7-min.jpg
Youtube / Lepa Brena 

"Aleksandra će nositi raskošnu venčanicu za ceremoniju u crkvi, a za građansko venčanje će se presvući u jednu lakšu haljinu koju krasi bogat, dugačak šlep", pričala je Brena koja je, takođe, tog dana obukla dve različite toalete.

svadba filipa zivojinovica i aleksandre prijovic 10-min.jpg
Youtube / Lepa Brena 

U crkvi je bila u svetloljubičastoj drapiranoj haljini, nosila je i zanimljiv fascinator, dok je na svadbeno veselje došla u efektnom šarenom odelu.

svadba filipa zivojinovica i aleksandre prijovic 18-min.jpg
Youtube / Lepa Brena 

Boba je bio vidno uzbuđen, a kako je dan bio topao, nije ispuštao iz ruku crnu lepezu. U beloj košulji je nekako "preživeo" venčanje u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Novom Beogradu, ali je popodne "kucnulo" njegovih pet minuta.

svadba filipa zivojinovica i aleksandre prijovic 12-min.jpg
Youtube / Lepa Brena 

Upravo on je bio zadužen za veselje u "Belexpo centru", gde je za goste bilo pripremljeno svega - kako narod kaže, i "od ptice mleka". 

Pisalo se kako je za dekoraciju prostora gde je organizovano veselje izdvojeno blizu 70.000 evra, u to je bio uključen veliki zeleni vrt, dijamantska dekoracija koja je visila sa vrhova hale, luksuzni lusteri, poseban oltar i mnogi drugi detalji koji su oplemenili prostor. Mladenci su cveće poručili iz Holandije i angažovali su dekoratera.

svadba filipa zivojinovica i aleksandre prijovic 13-min.jpg
Youtube / Lepa Brena 

Sve je bilo gala. "Veoma sam veseo i najponosniji sam tata", kazao je Boba koji je goste dočekivao u smokingu.

Prema pisanju medija, jedna od najskupljih stavki bio je smeštaj u 120 soba za goste u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela.

svadba filipa zivojinovica i aleksandre prijovic 15-min.jpg
Youtube / Lepa Brena 

Budući mladenci angažovali su privatno obezbeđenje, pa je 60 telohranitelja čuvalo njih i obezbeđivalo Belekspo centar. Govorilo se da je pozvano 500 gostiju, kasnije se pisalo da ih je bilo čak 900, a zna se da ih je služilo 160 konobara.

svadba filipa zivojinovica i aleksandre prijovic 14-min.jpg
Youtube / Lepa Brena 

Veliki gurman, Boba je bio zadužen za jelovnik. O slatkišima se pričalo danima - poslužene su torte mini Ana, mini Plaza i mini Milka, ali i bajadera, korpice sa jagodama, praline i krempite! U stilu početka leta, gostima su poslužene i jagode sa ruzmarinom i pomorandža prelivom, a sve "začinila" svadbena torta na kraju. Samo nju je, kako kažu upućeni, birala mlada lično i po njenoj želji imala je čak 10 spratova. Pročitajte kako je izgledala i svadba Bobe i Brene, za koju su pričali da je "svadba decenije", a slike sa Prijinog venčanja će vas oduševiti.

LepaiSrecna Cela Srbija prati venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, a ovo su prve slike mladenaca!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović Kurir