Ljubav može da ima mnogo oblika, ali njen smisao uvek je isti - ona nas pokreće, inspiriše, podstiče da svakog dana uradimo nešto lepo za sebe, ali i druge. Jer, istina je, deljenjem ljubav postaje samo veća i jača.

Sada već vrlo dobro poznata SUPERHERO kolekcija iza koje stoje Mastercard i NURDOR, svake godine nam šalje neku važnu poruku. Ove godine, to je poruka ljubavi ispisana nekim od najlepših stihova našeg poznatog muzičara Kendija. Prava ljubav se lako nosi, Harmonizuj Univerzum, Danas samo bih ljubav, natpisi su koji krase SUPERHERO majice i dukseve, a od ove godine, kolekcija po prvi put uključuje i jedan modni dodatak - ceger. S obzirom na to da su komadi dizajnirani u stilu ulične mode, lako se kombinuju i nose - baš kao i ljubav!

Lepa i srecna 3.jpg
Promo 

Dizajn ovogodišnje, četvrte SUPERHERO kolekcije potpisuje Lidija Milovanović, art direktorka agencije McCann Beograd, koja se svojski potrudila da Kendijeve stihove ljubavi na najefektniji način uklopi u moderne, urbane komade garderobe izrađene od organskog pamuka. “Posebno bih pohvalio dizajn koji je odlično ispratio moje stihove. Već imam nekoliko favorita koje ću sigurno nositi”, otkrio nam je Kendi.

Lepa i srecna 4.jpg
Promo 

Kao i do sada, pored ženskih i muških, kolekcija uključuje i komade namenjene mališanima, a možete birati između crne, bele i puder roze boje. Osim stihova, dizajn upotpunjavaju i srca kao lajtmotiv kampanje što će vam se naročito dopasti!

Pored Kendija, SUPERHERO će ove zime nositi i Katarina Bogićević Kejt, lice kampanje, kao i pevačica Ida Prester, voditeljka Una Senić, fotografkinja Katarina Batuta Višekruna, glumac Slaven Došlo i DJ Marko Nastić.

Ceo KV 1284x838.jpg
Promo 

SUPERHERO kolekcija koja slavi ljubav dostupna je na www.superhero.rs platformi za onlajn donacije, a sav prikupljeni novac namenjen je izgradnji nove, najveće do sada Roditeljske kuće u kojoj će biti smešteni mališani koji se u Beogradu leče od malignih bolesti, kao i njihove porodice, a čije se otvaranje očekuje 2024. godine.

Ovaj plemeniti projekat možete podržati kako doniranjem naznačenog iznosa za koji ćete na poklon dobiti željeni komad iz kolekcije, tako i kroz jednokratne ili ponovljene donacije, a sve to isključivo onlajn, putem platnih kartica. Do sada je putem platforme www.superhero.rs sakupljeno preko 7 miliona dinara što predstavlja značajni finansijski doprinos važnim inicijativama koje NURDOR, kao organizacija od nacionalnog značaja, sprovodi.

Pridružite se i vi superherojima i otkrijte snagu prave ljubavi koja čini svet boljim mestom za svakoga od nas.

Tekst: Promo