Oliver Dragojević je umeo da kaže kako je prava sreća što je upoznao Vesnu pre nego što je postao popularan. Pomislio bi da je s njim samo zbog novca i gotovo sigurno se ne bi oženio njome.

Udovica popularnog pevača otkriva da je njihov početak bio potpuno suprotan tom neželjenom scenariju.

"On je taj koji je bio sponzoruša, ja sam njega izdržavala", ispričala je Vesna na Radio Dalmaciji, a delove njenog intervjua prenela je Slobodna Dalmacija.

Prema njenim rečima, početak njihovog braka je bio obeležen raznim teškoćama. Deset meseci su se zabavljali tako što je ona svakog vikenda autobusom išla u Split, a u ponedeljak bi se već našla na radnom mestu, u dubrovačkoj bolnici.

Bilo je to iscrpljujuće za devojku koja je očarala gitaristu sa Straduna. Imao je mnoge, Vesna kaže da je toga bila svesna. 

"Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan menjao te ženske. On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana", seća se udovica muzičke legende. 

Ljubav je ipak bila jača od svega i Vesna se konačno preselila u Split, a onda i udala za Olivera. 

"On je bio izgubljen slučaj. U dva sata ujutro me zvao nakon koncerta u Trebinju da će taksijem doći po mene, zvoni kućni telefon u hodniku, probudila sam celu kuću, a ja radim ujutro u šest u bolnici", seća se početaka.

vesna dragojevic rtl-min.jpg
Youtube / RTL 

"Moji su digli kredite da uredimo stan... Kad smo se venčali, nas je jedanaestero živelo osam godina u istom stanu! Ujutro se svi razbeže, ostanemo ja i svekrva. A svekrva je imala godina kao ja sad. Ali je ona meni, po mom doživljaju, bila toliko stara, da sam ja očekivala svaki dan da će ona umreti."

Vesna danas uživa u druženju sa decom i unucima. Ona i Oliver su dobili tri sina - Dina, Damira i Davora, a oni su im podarili sedmoro unučića. Ceo region i danas uživa u njegovoj muzici, a pogledajte koju pesmu je otpevala Milica Todorović za njegov rođendan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Jelena Tomasević otkrila detalje intimne proslave rođendana Kurir

Tekst: Lepa&Srećna / Slobodna Dalmacija