Nataša  Pavlović je objavila fotografiju sam mužem na Instagramu, a njeni obožavaoci su oduševljeni. Voditeljka se i u javnosti retko pojavljuje sa suprugom, pa su ovakvi snimci prava retkost.

Povod za njenu objavu na društvenim mrežama je godišnjica braka, a popularna "Praktična žena" je podsetila da su se Predrag i ona venčali pre 15 godina. I datum i sat venčanja su bili simbolični.

Na dan "12.12. u 12h iliti u ponoć, pre 15 godina, dobih ovog muža koji ne voli da patetiše i da se instagramiše (oprostiće mi jer mora:) ali sve drugo hoće i voli", napisala je Nataša koja dodaje: "I ja sam zapravo jedna srećna žena… "

Iza nje je već bio jedan brak, posle kojeg nije bila spremna na novu vezu. Ona i njen bivši muž, pokojni glumac Marko Živić, razišli su se prijateljski, ali joj je bilo potrebno više vremena pre nego što prihvati novu ljubav.

Predrag je bio uporan, ali ne i navalentan i to se Nataši veoma dopalo. Venčanje je bilo u potpunosti po njenom ukusu.

"Predragu je bilo svejedno, sa drugaricama sam sve organizovala. Napravili smo žurku, nije bilo klasično venčanje i venčali smo se u ponoć. Bidermajer sam zaboravila, pred kraj sam se setila da ga nemam kod sebe. Obožavam venčanice, odlučila sam se za crvenu, jednog dizajnera", ispričala je voditeljka.

Šta je najvažnije za srećan brak, po njenom mišljenju? "Da mislite isto i volite isto", odgovara Nataša, koja šaljivo sebe naziva "tetom u godinama" kojoj treba verovati na reč.

Pogledajte njen slike u galeriji i pročitajte zašto joj je drago što je njen muž "imao milion žena pre nje".

Instagram/prakticnazena_ Nataša Pavlović

BONUS VIDEO:

Vidno potrešena nataša Pavlović bivša supruga Kurir

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.