Nije lako pevati pesme Olivera Dragojevića, jer je poznati pevač ostavio neizbrisiv trag u čitavom regionu. Njegova porodica je ukazala poverenje Milici Todorović, a ona je - u čast rođendana pokojnog kantautora - objavila kaver njegove čuvene "Cesarice".

"Inače ne volim kada neko drugi peva Oliverove pesme, ali moram priznati da je ovo jako dobro", "Milice svaka ti čast!", "Dala si ovoj pesmi neki svoj pečat, prelepo zvuči", "Woow, jeza me hvata", "Oduševljeni smo svi", neki su od komentara koji su preplavili društvene mreže.

Za "Cesaricu" kažu da je bila Oliverova "lična karta". Pesmu je napisao je Zlatan Stipišić Gibonni, a aranžman je uradio Stipica Kalođera. Gibonni je pričao kako je nastala za dvadesetak minuta i kako na njoj nije promenio ništa - od prve verzije, ostala je ista do izvođenja na festivalu. Za nju mnogi kažu da je – pesma za sva vremena, a Oliver je govorio kako je promenila njegovu karijeru i donela mu novu publiku. 

"Otkako sam je otpevao, počele su da se otkrivaju i moje stare pesme, a u diskotekama u kojima sam nastupao bila su sve mlađa lica", umeo je da kaže. 

Milica je, uz objavu na Instagramu, izrazila i zahvalnost porodici Dragojević što joj je dozvolila da izvede čuvenu numeru. "Srećan rođendan, tamo gore - VOLIMO TE", poručila je pevačica. 

Ima i negativnih komentara, u kojima se naglašava kako Oliverove pesme ne može niko drugi da peva, pa poslušajte i sami kako zvuči i ocenite - da li je Milica uspela da napravi novu i zanimljivu verziju čuvene "Cesarice".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna