Voditeljka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović već 15 godina je u braku sa producentom Predragom Pavlovićem, sa kojim ima dva sina, Olega i Jana. Pre nego što ga je upoznala, voditeljka je provela četiri godine u braku sa pokojnim glumcem Markom Živićem, od kog se rastala u prijateljskim odnosima.

Nataša ne voli da eksponira porodicu i na društvenim mrežama nikada nije objavila nijednu sliku sa mužem, a na javnim događajima se retko pojavljuju, te ni u medijima gotovo i da nema njihovih zajedničkih fotografija.

Jednom prilikom, voditeljka je ispričala kako je upoznala muža kog nije srela u poslovnim krugovima, iako je to bilo za očekivati, budući da su oboje poslom vezani za televiziju.

Sin Nataše Pavlović proslavio rođendan
Instagram/Praktična žena 

"Nije nas spojio posao, ja sam samo čula za njega, zvali su ga Baki. Izašla sam u jedan kafić u gradu, gde su bile moje drugarice i budući kum. Naš zajednički prijatelj nas je upoznao. Pružio mi je ruku i rekao 'dobro veče, koleginice', delovao mi je prilično ozbiljno. Nismo se nikada pre sreli, naš zajednički prijatelj nas pre toga nije upoznao, a mimoilazili smo se na poslu. Posle razvoda nisam bila spremna za novu vezu, a on je rekao da hoće da mu budem u blizini, bio je uporan, a ne navalentan, što me je pridobilo u tom periodu. Onog trenutka kada sam mu dopustila da uđe u moj život, znala sam da je on taj", ispričala je svojevremeno Nataša za medije.

Predrag je Natašu zaprosio u stanu, a potom su veridbu proslavili u restoranu sa prijateljima.

"Zaprosio me je dok smo bili sami kod kuće, pa smo potom otišli do restorana u kojem su bili svi naši prijatelji, na moje iznenađenje. Sve ih je doveo to veče, iako su bili širom sveta. Bilo je jako dirljivo i prelepo. Došao je moj omiljeni pevač Aki Rahimovski i to je bila nezaboravna noć", otkrila je ranije voditeljka u emisiji "Od A do DA", gde je ispričala i da je venčanje organizovala u potpunosti prema svojim željama.

Svadba je bila nesvakidašnja po mnogo čemu - brak su sklopili u ponoć, a mlada nije nosila belu venčanicu.

"Što se tiče venčanja, bilo je kako sam ja odlučila, Predragu je bilo svejedno, sa drugaricama sam sve organizovala. Napravili smo žurku, nije bilo klasično venčanje i venčali smo se u ponoć. Bidermajer sam zaboravila, pred kraj sam se setila da ga nemam kod sebe. Obožavam venčanice, odlučila sam se za crvenu, jednog dizajnera. Bilo je oko stotinjak gostiju, zvali smo ljude koje volimo, nikoga samo reda radi. Kum koji nas je upoznao je držao govor, koji je bio vrlo simpatičan. Sam čin venčanja je bio izuzetno dirljiv", prisetila se Nataša.

Voditeljka je u jednom od intervjua otkrila i da je Predrag pre njihovog braka imao buran ljubavni život, ali da joj to nije smetalo, već da smatra da je to uticalo da njihov odnos bude još bolji.

"Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao 'milion' žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla - super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja", rekla je ona.

Još fotografija Nataše Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/prakticnazena_ Nataša Pavlović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna