Pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga, Nataša Pavlović bila je u braku sa pokojnim glumcem Markom Živićem. U zajednici su proveli četiri godine, a razveli su se bez velike pompe i ostali u prijateljskim odnosima.

Voditeljka emisije "Praktična žena" sreću je zatim pronašla u drugom braku, sa producentom Predragom Pavlovićem, sa kojim je dobila dva sina, Olega i Jana.

Nataša je jednom prilikom opisala njen i Predragov prvi susret.

"Nije nas spojio posao, ja sam samo čula za njega, zvali su ga Baki. Izašla sam u jedan kafić u gradu, gde su bile moje drugarice i budući kum. Naš zajednički prijatelj nas je upoznao. Pružio mi je ruku i rekao "dobro veče, koleginice", delovao mi je prilično ozbiljno. Nismo se nikada pre sreli, naš zajednički prijatelj nas pre toga nije upoznao, a mimoilazili smo se na poslu. Posle razvoda nisam bila spremna za novu vezu, a on je rekao da hoće da mu budem u blizini, bio je uporan a ne navalentan, što me je pridobilo u tom periodu. Onog trenutka kada sam mu dopustila da uđe u moj život, znala sam da je on taj", ispričala je svojevremeno voditeljka za medije.

Ljubavna priča Nataše Pavlović i njenog muža Predraga
Foto: Aleksandar Jovanović Cile / Instagram Author: Aleksandar Jovanovic Cile Copyright: copyright by Aleksandar Jovanovic Cile photo by Aleksandar Jovanovic Cile Description: Dajana Jaksic proslavila je rodjendan sa prijateljima i kolegama Natasa Pavlovic foto aleksandar jovanovic cile Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2014:11:01 11:09:15

Nataša je oduvek isticala da smatra da je za kvalitet njenog i Predragovog braka bilo ključno to što su oboje imali prošlost iza sebe.

"Mlad čovek kada se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi 'poludeli'", iznela je ona jednom prilikom svoje mišljenje.

Kako je tada objasnila, njen suprug pre nje imao je buran ljubavni život, ali njoj to nije smetalo, naprotiv.

"Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao "milion" žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla - super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja", rekla je voditeljka.

Nataša i njen suprug svoju privatnost čuvaju daleko od medija, te se gotovo nikad ne pojavljuju zajedno u javnosti, zbog čega njihove zajedničke fotografije u medijima gotovo da i ne postoje.

Neke od fotografija Nataše Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/prakticnazena_ Nataša Pavlović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna