Od Marka Živića danas se opraštaju svi koji su ga voleli - brojni prijatelji i kolege okupili su se da upute poslednji pozdrav prerano preminulom glumcu. Na Novo groblje došla je i Nataša Pavlović, koja je s Markom bila u braku četiri godine.

Vest da je Marko izgubio bitku sa virusom korona, njegova nekadašnja velika ljubav i bivša supruga primila je sa nevericom i od šoka ostala bez glasa. Tek kada je smogla snage, oprostila se od njega i na Instagramu emotivnim rečima i fotografijama koje su nastale tokom njihovog braka.

"Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti. Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu.

Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova.
Jajop Bibi“, napisala je Nataša.

G.G./ATAImages, Amir Hamzagic/ATAImages Komemoracija Marku Živiću održana je na velikoj sceni “Olivera i Rade Marković”

Izvor: Lepa&Srećna