Posle drugog koncerta Aleksandre Prijović u Zagrebu, mediji bruje o pravom "uraganu" koji je podigao publiku na noge.

Svake večeri se 20.000 ljudi okupi u Areni da uživa u njenim hitovima, a Prija se raduje što može da na bini ugosti i svoje kolege s kojima rado sarađuje.

Tako je toplim rečima dobrodošlice pozdravila i Milicu Todorović koja je bila gost posle Bojana Vaskovića iz grupe "Leksington".

"Milica je toliko dobar čovek da sam srećna što je imam kao prijatelja. Ti znaš šta ja mislim o tebi, jako sam srećna što si noćas tu. Ona zna koliko sam ja emotivna, suzdržala sam da ne zaplačem. Ježim se. Dragi moji, uživajte uz moju dragu Milicu, sada kreće ludilo", rekla je Aleksandra, najavivši Milicu.

Dve pevačice su plenile poglede u kratkim haljinama - jedna u srebrnoj, a druga u kraljevskoplavoj pa se mnogi sad utrkuju u ocenama - koja je od njih dve lepše bila obučena. Šta vi mislite?

Veliko iznenađenje za mnoge je i što se na koncertu pojavila i Milica Pavlović. Ona nije bila gošća, već je sedela u publici i uživala uz Prijine hitove, a Aleksandra se toplim rečima zahvalila na ovoj vrsti podrške. 

Aleksandra sa bine pozdravila Milicu Pavlović Kurir

Na prvom koncertu u Zagrebu gosti su bili Željko Samaradžić i kum Aco Pejović, a sada svi sa nestrpljenjem očekuju da vide ko će nastupiti na trećem koncertu. Koga vi očekujete? Pročitajte i ko štiti Prijovićku na nastupima, to je bilo veliko iznenađenje!

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Milica Todorović druga gošća na koncertu Aleksandre Prijović Kurir

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.