Aleksandra  Prijović je okupila ogroman broj ljudi na svojim koncertima ove sezone - tri su održana u beogradskoj   Areni, tri u Sarajevu, u Zetri, pa u Nišu, a sad i u Zenici. U ovim prilikama, kad se hiljade obožavalaca tiskaju oko pozornice, a mnogi od njih žele i da se fotografišu sa Prijom, neophodno je da njeno obezbeđenje bude fantastično organizovano.

Za ovaj posao je angažovan čovek koji ima veliko iskustvo baš u prilikama kakve su česte na estradi, jer je godinama bio u pratnji Cece Ražnatović. U pitanju je profesionalac čiji je nadimak Fabio, kako piše Kurir, a navodno su ga državni organi dodelili kao pratnju za nju i decu 2007. godine.

Kažu da je Fabio brinuo o Ceci i deci do 2011. godine i da je on čovek od izuzetnog poverenja. Deluje mirno i povučeno, ali i te kako zna svoj posao - spreman je i da život založi za onog o kome vodi računa.

Fabio.jpg
Foto: Kurir 

Sada je snimljen na koncertu Aleksandre Prijović kako stoji s njene leve strane. Video je pevačica podelila na društvenim mrežama, a izvori koji su bili na licu mesta otkrivaju detalje:

aleksandra prijovic 3.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Fabio je angažovan s ostalim momcima da pevačicu odvede od garderobe do pozornice i da vodi računa da sve protekne kako treba. On je svojevremeno radio u MUP-u Republike Srbije i svoj posao izvršava na pravi način.

Tako je funkcionisao i kad je radio s Cecom. Od nje se nije odvajao, bio je njen šef obezbeđenja. Gdegod je Ceca išla, on ju je pratio u stopu."

Zato ni za Prijovićku sada "nema brige", jer su svi njeni koncerti organizovani tako da sve prođe u najboljem redu. Pročitajte zašto su neki mediji pisali kako ona "nije sprska pevačica" i pogledajte njenu galeriju slika.

Youtube / Aleksandra Prijović, Instagram / aleksandraprijovic Ne želi da ulazi u sukobe s bilo kim.

Tekst: Lepa&Srećna

Aleksandra Prijović peva Instagram