Pevač Dado Polumenta je otkazao promociju novog albuma zbog hitne operacije kojoj je njegova ćerka morala da bude podvrgnuta.

"Dragi naši ljudi, nažalost, zbog hitne Aleine operacije slepog creva, prinuđeni smo da odložimo izlazak albuma i promociju koja je zakazana za sutra", obavestio je pevač sve na svom Instagram profilu.

Kako je naveo, o novom datumu izlaska albuma i promocije će publika i mediji biti blagovremeno obavešteni.

dado polumenta zena ivona i cerke-min.jpg
Instagram / dadopolumentaofficial 

Njegova supruga je posebno potresena činjenicom da se operacija obavlja baš na rođendan. 

"Živote moj mili, sedim u praznoj sobi u bolnici, a ti na operacionom stolu. Otkucava ponoć i dan kad sam te pre sedam godina donela na ovaj svet", napisala je Ivona.

dado-i-ivona-polumenta.jpg
Instagram / dadopolumentaofficial 

"Eto, šta ti je život. Ti si naša najhrabrija devojčica, ti si naš pobednik. Iz ovoga ćemo izaći još jači, a kako ti kažeš, ti si škorpija, a škorpije su opasne.

Srećan rođendan, snago moja i najveća ljubavi, dodala je zabrinuta majka. Pevač je svoj novi album nazvao po ćerkici. "Alea je za mene sinonim za uspeh, sreću, za nešto izvrsno i plemenito, baš kao što je njeno značenje imena i baš kao sto je ona to meni", objavio je Dado, a devojčicina slika je i na samom omotu. Zato je otac odlučio da bar objavi pesmu posvećenu njoj na Jutjubu.

Dadovi obožavaoci šalju pozdrave, želje za brzo ozdravljenje i čestitke za rođendan, a divan izbor čestitki pogledajte i vi OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Dado Polumenta o svojoj karijeri, supruzi Ivoni i novim pesmama Kurir televizija