Dragana Mirković nije htela da eksponira sina i ćerku tokom njihovog odrastanja, da bi im omogućila normalno detinjstvo. Marko i Manuela nisu želeli da se pojavljuju u medijima ni kada su postali punoletni, a roditelji su poštovali njihovu želju. 

Naslednici folk pevačice promenili su mišljenje, otključali su svoje profile na Instagramu i za kratko vreme postali su prave zvezde društvenih mreža. Manuelu već zovu modernom princezom, a Marko je veoma popularan. Kako stvari stoje, od obožavateljki ne može da se odbrani, pa je rešio da otkrije i po koju zanimljivost o sebi.

Odgovarajući na pitanja na Instagramu, Marko je prvo istakao da je veoma srećan i da osim srpskog tečno govori još dva jezika, engleski i nemački. Studira muzički biznis i muzika će definitivno biti nešto čime će se baviti u budućnosti, mada ostavlja prostor i za trgovinu automobilima, koji su mu takođe velika strast. Posebno oni koji izlaze iz fabrike "Ferari". Trenira boks, visok je 180 cm, rođen je u znaku Ribe, gleda serije (od domaćih je "Južni vetar" njegov favorit).

Marko je otkrio da je beskrajno ponosan na majku i da mu je njena omiljena pesma "Pečat na usnama".

Obožavateljke je najviše zanimalo da li je zauzet, ali on svoj emotivni status nije otkrio. Ipak, istakao je da ga privlače skromne i prirodne devojke.

92333_marko-bijelic-instagram-3_iff.jpg
nstagram/marko.vnm 

Dragana često ističe koliko se ponosi svojom decom i da se u njihove emotivne izbore ne meša.

"Smatram da deca treba da prođu kroz različite izbore, kako bi na kraju načinili pravi. Ako ne naprave i neku grešku, jednog dana neće znati da cene pravu osobu. Kada stalno dobijaš nešto 'super, super, super', ti ne znaš da ceniš to “super”. Za sada nismo imali problema, meni se sve te devojke dopadaju. Iskrena da budem, uživam u drugoj mladosti zahvaljujući deci", bila je iskrena Dragana.

Sin Dragane Mirković voli skromne devojke
Instagram / marko.vnm 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna