Moda dolazi i prolazi, a isto je tako i sa ženskom lepotom - aktuelni trendovi nameću punačka usta, duge trepavice, lažnu kosu. Za dame na sceni je još važnije da budu atraktivne, pa se neretko u tome i pretera.

Kad neka moda prođe, stare fotografije mogu da deluju i pomalo smešno, ali Aleksandra Prijović kaže da se svojih starih fotki nimalo ne stidi.

"Kad vidim svoje stare fotografije, predivno se osećam… Šalim se", ispričala je Aleksandra na druženju s novinarima u Hrvatskoj. "Svakako ih se ne stidim jer to sam bila ja. Pored mene trenutno sedi moj vizažist koji je najbolji u državi i zna koliko te šminka može da ulepša, ali i da poružni ženu", srećna je sad Prija.

U prošlosti nije uvek bilo tako. "Neko je svojevremeno mislio kako je način na koji me šminkaju prikladan i da tako treba da izgledam.

Sad kad se setim tog razdoblja, sigurno se ne bih odlučila na takav stajling, frizuru i šminku. Ali ja u tom trenutku nisam znala za bolje, a ljudi koji su to radili mislili su da tako treba da bude", iskrena je Aleksandra.

aleksandra prijovic 5.jpg
Youtube / TV Pink 

"Nikad nisam skrivala da sam imala estetske korekcije, to se vidi", priča pevačica. Ona je ugradila implante u grudi, povećala volumen usana, uradila korekciju nosa i obrva, a u medijima se navodi i da je korigovala izgled jagodica i ušiju.

aleksandra prijovic 6-min.jpg
Youtube / Zvezde Granda 

"Ono što sam htela, na sebi sam minimalno promenila. Najbitnije mi je bilo da to ne izgleda veštački i napadno. Sad se osećam bolje. Samo bih htela da naglasim da ne krivim nikog, ali smatram da je ranije trebalo da izgledam prikladnije svojim godinama", kazala je Prijovićka. Njene slike pogledajte u galeriji.

Youtube / Aleksandra Prijović, Instagram / aleksandraprijovic Ne želi da ulazi u sukobe s bilo kim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

JOŠ KAO MALA SAM SANJALA GUČU, A SAD SAM JOŠ I PEVALA OVDE! Aleksandra Prijović zvezda večeri na čuvenom saboru trubača Kurir TV